reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

A może macie rację, chyba coś pomerdałam :-[ :-[ :-[ Pewnie nie miałam wtedy ofert i mi sie poknociło :p :laugh: :laugh: :laugh:

reklama

Laseczki właśnie kupiłam huśtawkę skoczka graco na allegro mam nadzieję że nikomu nie weszłam w drogę bo nie wiem czy któraś nad tą się nie zastanawiała...... :-[
Ajeszcze miałam oko na taką z tygryskiem.... ale zdaje sie że Paula tam licytowała więc już w ogóle nie chciałam się wepchać ... Paula chyba że to nie ty byłaś...? ;)

dziewczynki a czy ten skoczek nie jest tak samo niezdrowy jak chodzik ??? chodzi mi o kregoslup, wydaje mi sie, ze dziecko nie powinno w nim przebywac dlugo ;) ja mam problem z glowy bo Ada wysiaduje w nim nie dluzej niz 10 minut :laugh:

a oto foitki:

krzeselko do wanny:
zdjecie053uz7.jpg

i Ada w skoczku:
zdjecie226td4.jpg

Ketsa - wcale nie będę zła - przeoczylam ta aukcję - ale jeszcze coś upoluje. A ten tygrysek byl za 90 w opcji Kup Teraz  ::)  a teraz juz jest ta cena w licytacji. Ale wole cos takiego twardego jak kaczka czy ta Graco - w sklepie widzialam podobną do Graco - kosztowała 279,-

Myślę że naszym dzieciaczkom nie zaszkodzi taki skoczek, juz maja prawie 8 m-cy i dlugo nie beda przeciez tam siedziec - kiedyś czytalam o nim i dlatego chce go kupic.
Ada w skoczku wygląda bombowo - mala baletnica!

A my wczoraj pojechalismy do Ikei po blokady na schody i troszke sie obkupilismy.... ale o blokadkach zapomnielismy  :D  :D  :D

Joeey też się nad tym zastanawiałam i czy w ogóle to się nadaje dla dzieciaka na pewno nie jest to żadna rewelacja dla kręgosłupa ... ale za to co nieco może wzmocnić na pewno mięśnie nóżek... no i jak do wszystkiego trzeba do tego podejść z umiarem ja na pewno nie będe pozwalać Maksowi w tym za długo przebywać

Fajne to krzesełko do wanny... ale mi by chyba trochę utrudniało mycie delikwenta mojego i chyba jest po to żeby7 dzieko mogło wysiadywać w wannie i może wtedy nie trzeba myć bo samo odmaka... ;D ;D ;D ;D

Karinko..no tu uffff ;) no i nad kaczką też się zastanawiał też jest fajna.... a właśnie sporo jest takich że jest sama taka jakby upżaż do wsadzenia dzieciaka...tak jak tygrysek ma (też prześliczny zresztą)... ale moim zdaniem dobrze jest jak jest to obudowane dookoła bo wtedy mniejszy strach jak się dziecko o futrynę będzie obijać ;)

A Aduś faktyczniej jak baletnica tak sobie właśnie pomyślałam jak tylko ją zobaczymał;) :laugh:

dziewczyny bardzo proszę wpiszcie jakie macie spacerówki (jeżeli macie to z linkiem) Potrzebuje dla koleżanki A i plusy i ewentualne minusy

zmieniam zdanie co do pampersów Te nowe też mi nie odpowiadają Juz dwa razy wyrwałam ten strecz ::) i bardzo się zwijaja na bokach Wracam do rossmanowskich

reklama
Do góry