reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

mozna zakonczyc aukcje przed czasem ale trzeba podac powod, a nigdy nic nie wymyslilam, a tez mialam taka sytuacje jak Karina i odmawialam niestety, jaka przyczyne tam trzeba wpisac na przyklad ???

ketsa moja Ada tez nie zwraca uwagi wiekszej na zabawki, wszytko co dorosle woli, a najbardziej zywe istoty ;) nawet w tym chodziku co moja mama kupila nie usiedzi za dlugo (chodz to akurat i dobrze bo przeciez niezdrowy) ale musze zanegowac chodzik jakoby mial to byc swietny wynalazek i dziecko z glowy ::) moja Ada najbardziej kocha raczki, wszyscy sie za glowy lapia skad ona ma tyle energii - naprawde boje sie adhd :-[ :-[ :-[

reklama
aha Karina przesliczny ten fotelik - ja sie kocham w rozu dla dzieci ;D a gdzie go wyhaczylas bo na stronie maxi cosi takiego nawet nie widzialam ??? :p

Karina ja nigdy nie podawałam powodu zakończenia aukcji przed czasem ale najlepiej jest zrobic opcje Kup teraz i wtedy jest sprawa załatwiona ja miałam taka sytuacje i zmieniłam charakter własnie z licytacji na kup teraz i facet kupił za cenę jaką ustalilismy

Joeey powod mozna podac byle jaki co ci sie tam napisze ;D a wogole witaj dawno Cie nie bylo ;D ;D ;D ;D a ten rogalik widzialam i kiedys tez o nim myslalam zle myslami wroce jak bede kupowac fotelik ;) fajne sa naprawde

Karina fotelik boski wyczesałaś dla Gabrysi! Będzie wyglądała w nim jak mała królewna na tronie. :laugh: Ja mam dokładnie taki sam stosunek do różu jak Ty - nie za bardzo lubię ten kolor dla siebie ale Ingusiek wygląda w nim przeuroczo! ::)

Ja tez sie nie lubie w różu ale majutek przecudnie wygląda :laugh: :laugh: :laugh:

Gabi ja zmieniałam ::) ::) ::) Chyba były oferty

reklama
Asia jak masz juz oferty to nie mozesz dac opcji kup teraz - ja chcialam i nie bylo takiej mozliwosci :p

co hustawek skoczkow to tez mam tu cos takiego - kaczke ;D ale zaraz wyjezdzam, a jeszcze z niej nie korzystalismy ::) nadmiar zabawek :p

Do góry