reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Karinko
182emo.gif
no tak myślałam że fotelik musi być w tych klimatach śliczniasty wynalazłaś

...heheheh to dobrze że się w końcu basenik trafił... bo ja nawet ostatnio zagladałam do yska czy mają i tylko dwa były w jakiś podejrzanych opakowaniach zdezelowanych

No to akurat że mało dziewszece BB jest to dla nas na kożyść... no a nas pan właśnie zapewniał że to olbrzymia wygoda dla dzieciaka i że nie jest to minusem ... tak że chyba nie jest taki najgorszy, no i co sprzedawca to już może mieć inne zdanie w tym względzie

Klucha no a ty co myślisz o tych regulowanych bokach Bebe Conforta? ujmuje to jakoś bezpieczeństwa?

A Maks ma ostatnio wszystkie zabawki w nosie a chętnie bym mu coś kupiła chociaż to chyba bardziej dla siebie niż dla niego........
ale zobacznie nad czym sie zastanawiam

coś w tym klimacie: http://www.allegro.pl/item117266641_hustawka_skoczek_super.html

http://www.allegro.pl/item116439355_swietna_pilka_gra_swieci_ucieka_super_okazja_hit.html

reklama
Karina możesz dopisać do aukcji że jesli cena Cie będzie satysfakcjonowała to zakończysz aukcje przed czasem tyle że jeśli nawet jeśli ona postawi swoją kwotę to i tak nie osiągniecie tej ceny  ::) możesz zaryzykować i napisac że jak oferta będzie atrakcyjna to jesteś gotowa na kup teraz i wtedy juz z nią się dogadasz a sama wycofasz aukcje. Masz numer gg ???

Gabi no ja też bym Kacperkowi kupowała na okragło, ale on pobawi się chwilkę i już go nie interesuje ::) woli kapcie, kabelki, gazety itp. ostanio sie dobrał do mojej toaletki i buszował w lakierach do paznokci ::)

Też swego czasu myslałam o podobnej huśtawce :) coś takiego: http://www.allegro.pl/item117689350_graco_hustawka_skoczek.html

a piłeczka bardzo fajna...Kacperek ma cos podobnego - samolocik który jeździ, jak napotka przeszkodę to sie cofa i jedzie dalej, gra i mryga światełkami, Kacperek lubi się na niego patrzeć ale jak go pusze na podłogę do się go boi :p

Karino, sliczny kolorek wybralas. My wybieralismy jak najmniej rzucajacy sie w oczy, zeby moc zostawic fotelik w aucie, zeby nie trzeba bylo go za kazdym razem chowac do bagaznika. Obawiamy sie po prostu ze ktos moze sie polasic. Szkoda szyby i fotelika. Poza tym chcielismy ciemny, zeby byl jak najmniej brudzacy.

Na Tobiego zdecydowalismy sie wlasnie przede wszystkim ze wzgledu na ten zaglowek. On jest mega wygodny i daje wieksze bezpieczenstwo np. przy uderzeniu bocznym. Zapiecia nie ma gorszego na pewno od Priori XP. My jak zamontowalismy pod sklepem to fakt ze fotelik sie ruszal, ale minimalnie. Poprosilismy jednak sprzedawce zeby on nam zapial i jak on nam zamontowal to fotelik nie drgnal. Takze trzeba wiedziec jak zapiac. Patent jest prosty, ale trzeba go znac. Bebe confort tez mieli foteliki, ale nam nie polecali. Moj maz rozmawial na ich temat ze sprzedawca i z jakichs wzgledow nawet nie kazal mi brac ich pod uwage przy zakupie. Nie wnikalam w szczegoly, bo wiem, ze moj maz na punkcie bezpieczenstwa dziecka tak jak i ja jest bardzo wyczulony.

Paula, ale czy mozna w trakcie trwania aukcji dopisywac cos? Obawiam sie, ze nie.

Pozdrawiam, Agnieszka

Ketsa - ja wlasnie poluje na hustawke -skoczka na allegro - uzywana, he, he dokladnie te ktore Paula wstawila    ;D

paula - nie wiem czy dobrze zrozumialam - ta aukcja juz sie toczy... czy teraz mam dac jakis dopisek? a moge teraz wstawic Kup Teraz?

Agnesa - no wlasnie o tym lekkim luzie myslalam ale widocznie mozna go lepiej przypiąć.
Ja zawsze zostwialam fotelik w aucie :-[ i nie zamierzam go sciągać, za duzo zachodu ale na szczescie mieszkam na osiedlu zamknietym ;D

Mój GG to 9733127

Karina mozesz powiedziec babce zby zalicytowala i wtedy jak ona bedzie na gorze zakonczysz aukcje i bedzie to ladnie wygladac ;D poprostu a nie zadne dopiski i spiski z cena minimalna ;) ;D

a powiesz zeby zaplacila Ci tyle ile zaproponowala, nie to w jakiej kwocie zakonczylas aukcje ;) zeby to wiedziala :laugh: ;D ;D

reklama
Do góry