reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Ketsa - my takze odnieslismy wrazenie ze Priori jest optycznie przyjemniejszy od Tobiego  ;D
Bebe Confort oglądalismy i po pierwsze wydał mi sie ten fotelik mało dziewczęcy a po drugie sprzedawca troszkę narzekal na to ze te boki są takie ruchome, luźne - niezbyt to ponoć bezpieczne.

A kolorek......

reklama
Karina no a różnica w zagłówku? Ten tobi ma zagłówek ruchomy a Prirori Xp nie? Ile dałaś?
Asiu jeśli będzie do końca listopada to przyjedzie we wrześniu tak w połowie ale tylko na 2-3dni a jeśli do końca września to juz bez zjazdu :-[ :-[ :-[

aOla - fakt oprocz zbajerzonych pasow tobi zma jeszcze ruchomy... ale jakoś mnie nie przekonał. No ale to tylko moje zdanie. Zaplacilismy bodajże 705,- - kosztowal 739,- minus 5% znizki. No i dostalismy pokrowiec frotte za 2 zł.
Olu - twarda z Ciebie kobietka, jeszcze troche sama dasz rade wytrzymać - prawda?

reklama
Ketsa - bratnia duszyczko - w koncu udało mi sie kupic ten basenik  ;D w Jysk. Dziękuję Ci.

mam pytanie : wystawilam butki na allegro i ktos che je kupic nie czekajac do konca aukcji po atrakcyjnej cenie - w jaki sposob mam to zrobić? Wycofac aukcję? Dodam ze jez sa 2 oferty? i co z nimi zrobić? Pomozcie bo tej babce zalezy na czasie..

Gabi - jak tylko Adam wroci z pracy to strzelę jej fotkę  ;D

PS> Ja raczej nie lubię koloru różowego - ale on ak jakoś dla dziewczynek pasuje a poza tym widzę ze małe dziewczynki bardzo lubią juziowy  :D  Do konca nie bylam przekonana do tego koloru fotelika ale chcialam miec bawelnianą tapicerkę i ten akurat jest bawelniany.

sorbek - dokladnie nie pamietam ale chyba mocowaniem w aucie, najlepiej doczytaj na stronie :
http://www.poltradewaletko.pl/product.php?id=4

Do góry