reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
moja parasolka po Wiktorze tez ma super obracane koleczka :) kosztowala 360 zeta 4 lata temu i tez byla jedna z tanszych... jest bebe confort - teraz wozki tej firmy bywaja tansze :) w szoku jestem :)

tak, obracane koleczka to podstawa ;)
troche sie wkurzylam bo oczywiscie nie doczytalam, ze odbior osobisty i na drugim koncu Anglii jak sie okazuje, ale Rafal (moj brat) moze ich przekona do wysylki bo co to za problem, a jak nie to kupi taki na innej aukcji - ma zas do 10lipca :)
Paula na tej aukcji on kosztuje 25f czyli ok 150zl ;D ale to uzywany :)
Gochna ale masz na mysli angielski ebay ???
ten wózek jest naprawde swietny ! nie Natalka ??? ;)
tylko brakuje mu jeszcze gumowych koleczek no ale nie mozna miec wszystkiego, a pewnie z nimi bylby ciezszy bo sorbusiowy graco to juz 8,5kg :p
Ana ten twoj Jane tez swieny tylko ma jedna jak dla mnie duza wade - nie ma palaka, a ja musze miec z palakiem albo tacka wozeczek bo w Quinny go nie mam i cierpie - dlatego to dla mnie tez podstawa i dziecku lepiej ;)

Joeey na ebayu instalujesz sie na polskim a mozesz licytowac na angielskim rowniez ;D trwa to minutke i jestez uzytkownikiem ebaya ;D ;)

ja sobie juz dawno zalozylam tam konto ale jeszcze nie korzystalam :laugh:

ooo....a ja myślałam zawsze, że obracane kółka są do du.... ( za przeproszeniem) ;) jak widac jaks ie nie przetestuje to jest sie taką zieloną masą ::) ;D

Kamila nie mają już tych wózeczków co Ty kupiłaś :( wysprzedali :( i na allegro też nigdzie niema :(
no ale może zdecyduję sie na ten drugi :) zobacze poszukam jeszcze :)

Joeey mądrzejsza ode mnie Gabi już Ci odpowiedziała wyczerpująco ;D ja nawet nie orientowałam się tak dokładnie :laugh:

to w takim razie jestem zarejestrowana juz na ebayu tylko nie pamietam hasla :p ale i tak chrzestny ma kupic wozek ;D

reklama
Kupilam Oskarowi Swiat odkryc ;D z Tiny Love ;D ;D jak sie fajnie tym bawi :laugh: :laugh: :laugh:

a taka to zabawka ;D ma dwie strony i rozne bajerki :laugh:

111266396

Do góry