reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Witam!

Didi a my w Smyku kupiliśmy Motylka z 18 melodyjkami :-) i książeczkę szmacianą - WeroNiśka zadowolona z zabawek.

A w Auchanie kupiłam dwie koszlki po 4,- każda spodenki za 4,- i body za 3,- i żałuję, że nie kupiłam więcej ciuszków - na upały super są te ciuszki.

Pozdrawiam

Didi super ciuszki :) szkoda, że ja mam tak daleko do Auchan :p
a my w zeszłym tygodniu zamówiliśmy te smoczki od 6 miesiąca takie jak ma Majeczka Sorbkowa tylko że niebieskie i u tego samego sprzedawcy śliczne buciki :) mam nadzieję że dzisiaj przyślą...

Bylam wczoraj na zakupkach kupilam smoczuszek z nuka caly przezroczysty sliczny ;D ale Oskarek go nie polubil :( :(

i kupilam sobie klapeczki na lato na poprawe nastroju ;D

i wyczailam fajny wozio dla malego Graco Quatro deluxe ;D ja mam jakies skrzywienie chyba ;) w pojazdach dla malego ::) ale tak sobie pomyslalam ze wozilabym te woz w aucie jak Pamcia ;D ;D

nasz nowy zakup :D
obraz14856bj.jpg

CYPRYS JAKA MA MINKE ;D taki maly pewny siebie mezczyzna juz, moze po tych hip hopowej imprezie wie, ze z niego macho ;) :laugh: :laugh: fajne krzeselko :)
Gaba daj spokoj, ten wozek to nawet dla noworodkow bo tam wkladka jakas jest, czyli nastepny ciezki :p lepiej znajdz cos malusiego i leciuskiego do auta ;) np taki Jane jak Ana kupila - tylko 5kg ;) no cos w tym stylu zamiast kolumbryny :laugh:

Joeey ;D ;D ;D a on mi sie tak podoba ;D ;D no ale fakt po co mi dwie kolumbryny jedna wieksza od drugiej ::)

Cyprysiowa a Cyprianek wyglada super w krzeseleczku a nie mialo byc granatowe ???

reklama
Do góry