reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Hej! A ja dziś zaszalałam i obkupiłam mojego bąka, a najbardziej się cieszyłyśmy z wesołego lwa:

Miśka jak jej go założyłam na wózio to się chichrała do niego bite 15 min w głos, a zaraz potem postanowiła pożreć motylka. Ale najważniejsze jest coś innego - pod głową lwa jest lusterko i jak jechałam z Misią spacerówką, to nie widziałam nigdy, co ona robi, a teraz widzę jej twarz w tym lustereczku - ekstra sprawa!!!

Magda te baseniki sa na allegro i w kazdym niemal duzym supermarkecie, dziewczyny cos wspominaly, ze w Jysk po 15 zeta jakas promocja jest teraz ;)
ziemzia bardzo fajny ten lew ;D

Dokladnie Magda po 30 zl byly w Makro ale ja kupowalam juz dawno, a te co pisze Joeey po 15 z jysk to sa te z gwiazdkami Bartys taki ma i Paula ;D

dziewczyny pamietacie ten wozeczek, co Wam pokazywalam z aukcji na eBayu ??? to moj brat go kupil, co prawda facet chcial tyle za przesylke, co za wozek ale i tak tani interes - mam nadzieje, ze jest w tak eleganckim stanie jak byl opisany, podjarana jestem i strasznie sie ciesze wozeczkiem ;D ;D ;D
i moja mama dzwonila i mowi, ze ma mnostwo zabawek dla Ady, znajomi z dziecmi poodawali swoje graty i uzbieraly sie 2 foteliki samochodowe, chodzik basen, hustawka i cala masa zabawek, do tego wanienka itp wiecej niz ma w domu :laugh: ale bedzie miala rozrywki, i jeszcze fura prezentow na nia czeka od moich angielskich znajomych ;D ale ta moja cora ma dobrze ;)

A to nasza nowa fura - jestem bardzo zadowolona choć odczuwam różnicę w zmianie kół z pąpowanych na piankowe. Ale Gabrysia jest bardzo zadowolona - przedni pałąk jest elastyczny i poddają się też boczne uchwyty - dzięki temu gabi wypycha go stópkami, gryzie, opiera się o niego jest szczęśliwa a ja sie nie muszę obawiać że nabije sobie guza.
No i zaoszczędziliśmy 400 zł dzieki kupnie we Włoszech - tzn. nie wydaliśmy nic- znowu wózek zasponsorowała nam babcia ;D
wozek.jpg

reklama
Witam!!

Karina - świetny wózek :-) podoba mi się. Ma duże siedzisko to plus.
A u nas w Polsce tez sa takie same? Ile kosztują? (400,- ?)

Pozdrawiam

Do góry