reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

dziewczynki a ja pochwale sie wam moja nowa zabawka..:)..no i kdzieki ktorej bede miala kontakt z światem ( czyt. babyboom)..:)

AS3614WLM2.jpg

fotke sciagnelam z netu bo nie chcialo mi sie pstrykac..:)

reklama
didi ciesze sie z Twojej zabawki!

Gabi fajna ta zabawka tez.Hania teraz bawi sie okruszkami supelkami zdrapuje pieprzyki i ciagnie za sutki i urywa guziki.Uznajomej bawlia sie taka zabawka mialam spokoj na polgodz,byla taka zafascynowana!

Witam!!

Gabi - ile ta zabawka (świat odkryć) kosztuje??

Jesteśmy na etapie kupowania różnych zabawek.. ogladaliśmy z FisherP garnuszek na klocuszek (90,- ) i jeszcze jedna z innej firmy nam się podobała (Ucząca jakaś - za 80,-) te ceny są obłędne.

Pozdrawiam

tak fajny ale ma jedna zasadnicza wade 190zl ::) ale opyle potem na allegro to mi sie zwroci :p

didi
fajowa zabawka dasz sie Alowi pobawic ??? :D

Gabi, swiat odkryc mi sie bardzo spodobal juz w ciazy. Wtedy obiecalam sobie i jeszcze mojej Fasolce, ze taka zabawke kupimy. I tak sie czaje do dzisiaj z tym zakupem, bo mnie cena troche przeraza. Jednak pozornie zabawka wydaje sie na warta tej kasy, ale jednak ta kasa musi z konta wyplynac i to mnie troche boli, tym bardziej, ze juz ostatni miesiac sie zaczyna wypoczynkowego, a pozniej bezplatny wychowawczy :(

Gabi, czy na Oskarze rzeczywiscie zabawka robi duze wrazenie? Potrafi sie nia zajac?

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa moj Oskar ma chyba adhd on jest wariat do zabawek ;D ;D wali w nia tlucze i probuje zjesc ;D ;D na razie pokazalam mu tylko ta strone dla mlodszych maluchow brdzie mial niepodzianke za jakis czas ;D ;D ;D

hehe a jakie oczy zrobil jak ja pierwszy raz zobaczyl ;D ;D i od razu lubu dubu ;D ;D

reklama
Do góry