reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

gabi mialo byc albo blekitne albo to.Moj Adrtian byl za blekitnym a ja i nasza Natalia za tym :D W koncu Adrian stwierdzil ze jednak to bo blekitni bardzo szybko bedzie brudne :D

reklama
ale ja stupid jestem :laugh: zawsze zle cos przeczytam, myslalam, ze ta aukcja konczy sie za 3 godziny, a ona za 3 dni dopiero - to chyba moj braciszek zdazy kupic chrzesniaczce ;D

Joeey na ebayu mozesz sie błyskawicznie zarejestrować, potwierdzenie tylko mailem a nie poczta jak na allegro, dlatego też allegro jest dla mnie bardziej wiarygodne :)

Joeey to chyba ten sam wózek co??? http://www.allegro.pl/item111378077_wozek_chicco_ponee_xs_nowy_wys_0_zl_6_kolorow.html

Bardzo fajny, bardzo mi sie podoba  :) ale jak dla mnie za drogi  ::)

Dziewczyny które kupiły juz spacerówkę prosze o poradę, napiszcie jak Wam się sprawdzają i czy jesteście zadowolone? jesli macie to poprosze linki (nie chce mi sie szukac wstecz ;))

Chce kupić spacerówkę z regulowanym oparciem, tak zeby można było ustawić na siedząco, półleżąco i leżąco :)
w lipcu jedziemy do Ustki prawdopodobnie pociagiem, i nie che brac ze sobą tej lambryny tylko lekki składany wózek. Oczywiście w miare tani  ;D

Kamila podasz mi linka do swojego wózia?.... bo chyba w miare tani kupiłaś i fajny :)

Joeey swietny wozio, ta jego waga szczegolnie do mnie przemawia, ja tez nie zaluje swojego zakupu - superlekki i dobrze sie sprawdza, i malo miejsca w samochodzie zajmuje.

Paula ten wózek Chicco Ponee XS jest teraz w promocji i kosztuje 439zł (w sklepach nie na allegro). Chodziłam po sklepach i nie znalazłam równie lekkiego i taniego wózka.  :) Na razie nic Ci nie powiem na jego temat bo używam jeszcze Emmaljungi, ale Ziemzia już nim jeździ i jest bardzo zadowolona, a to, że jest wąski jest jego zaletą w pewnym sensie bo dzidzia tak się nie kiwa na boczki i w miarę prosto siedzi.  :)

reklama
Natalia ten wózek jest bardzo fajny ale niestety nie na moją kieszeń nawet za 439zł :(

Kamila niestety nie wystawili drugi raz tego wózka :( napisałam do nich maila czy wystawią....jest podobny http://www.allegro.pl/item111454910_spacer_arti_buggy_wys_0zl_folia_pokrowiec_.html
a ten który Ty masz (tzn.Cypryś) to ma kółka obracane??? bo ja takich nie chce, nie wiem ale mam wrażenie że źle sie takimi jeździ :p

Do góry