reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
o taki kolorek :laugh: :laugh: :laugh: - jestem zadowolona leciutki, rozkłada sie do leżenia i fajny koszyk na zakupy - ciekawie sie otwiera :p :laugh: :laugh: :laugh: Poza tym ma ochraniacz na nózki z tego samego materiału i dostałam folie gratis

obraz9315mj.jpg

Zdjęcie ie teraz robione nie myslcie że w taki upał tak ja ubrałam ;) :laugh: :laugh: :laugh:

AAAA ja dałam za nią - nowa na gwarancji o czywiście 389 zł a ten gosc pisze że oszlał bo za 400 chce sprzedać - no oszlał ale chyba w druga stronę ;D ;D ;D

Wandzia nie wiedzialas ze w prehistorii tez byly chodziki?? Ty to jeszcze pikus, ale ja nawet mialam ;) widzialam siebie na zdjeciu w tym czyms co rzekomo bylo chodzikiem, ten co Didi pokazuje to extra postepowy jest w porownaniu z moim ;)
Ja tez chodzika nie kupuje. Kojca jako takiego nie mam, mam lozeczko turystyczne - kojec, jest zatem nieco inne od typowego kojca, ale ostatnio postanowilam ze je rozstawie, akurat na brak miejsca nie narzekamy, a lepiej Oliwci siedziec w tym i sie bawic, oczywiscie jak tylko wykaze chec by tam siedziec ;) Krzeselko tez juz jej wieje nuda ;)

Aha, no i musze obczaic jakie foteliki kupujecie, chyba tez sie przymierze. Dzis zakupilismy sobie WRESZCIE autko, to i fotelik mozna by zmienic ;) Jak macie ciekawe foteliki namierzone to chetnie poogladam :)

a co do spacerowki, to nie wiem sama. My mamy spacerowke Tutka, o ile z glebokiego bylam bardzo zadowolona, to teraz uzytkujac spacerowke jakos nie jestem. Regulacja oparcia jest tragiczna, ale plusem sa pompowane kola no i ta amortyzacja czy jak to sie tam zwie...u nas wertepy takie, te plastikowe koleczka nie bardzo zdalby egzamin...wiec chyba pozostane przy tym co mamy ::)

Natalko super ze pamietasz ;D ja jestem bardzo zadowolona z tego wozeczka ::)

kojca nie kupuje bo mam mini mieszkanko i nie byloby gdzie rozlozyc :mad:
chodzikow tez jestem przeciwniczka.gdybysmy np.dostali chodzik,co jest mozliwe to moze bym wkladala malego jak bedzie sam pewnie stal i zacznie stawiac pierwsze kroczki

Temat chodzikow widze! Wanda nie tylko jak Ty bylas mala ale o dziwo nawet jak ja bylam mala byly :) ! ja jestem przeciwna, dziwie sie natomiast ze Zawitkowski w programie mowil zle ale jednak powiedzial ze godzine mozna. Prywatnie mowi zupelnie co innego. Zabronil nam absolutnie tego kupowac. I podobno nie tylko na kregoslup zle wplywa ale na rozwoj ogolnie. NIe pamietam co mowil - jest dla mnie autorytetem wiec jak powiedzial ze nie to nie i juz nie przykladalam sie do zapamietywania argumentow, ale moze cos w tym byc co chyba Magdus (a moze Wiolus ?) pisala, ze sie dziecko potem samo boi chodzic. Nie wiem. Nie wazne. Ja nie kupuje.

Kojca tez nie kupuje chyba. Lena bawi sie na podlodze, tak podobno najzdrowiej, moze zmienie zdanie jak juz bedzie mi wszedzie pelzac, nie tylko sie turlac....;)

Natalia jestem w szoku ze kupujesz spacerowke? Nie jestes z emmaljungi zadowolona? Ja mam Zappa wprawdzie ale on byl kupiony jako stelaz do fotelika (super sie sprawdzil, caly czas mam go w bagazniku i nie musze malej nigdzie dzwigac tylko na zappa zapinam fotelik), no i jak Mysza nbedzie zupelnie sama siedziec, to ja w Zapie ew. moge wozic tam gdzie mi emma bedzie za ciezka, ale z emma sie lubimy! :)

Natalko my mamy kojec Brevi tak jak ten, tylko w innym kolorze :

http://www.allegro.pl/item109757713_iwa_oryginalny_brevi_kojec_royal.html

Kamil dostał go od dziadków i chrzestnego na Dzień Dziecka i jesteśmy z niego zadowoleni :) Na początku nie moglismy się przyzwyczaic do tej siatki bo jest dość gęsta ale poza tym to fajna sprawa, bo Kamil tam sobie ćwiczy swoje mostki ( na "podłodze" jest ceratka więc sie nie ślizga ) i bawi się zabawkami, które nigdzie mu nie uciekną, a poza tym ja mam pewność, że nic się mu tam nie stanie, kiedy muszę wyjśc np. do łazienki :) Myślę, że to fajny kącik dla malucha, choc faktycznie trochę miejsca zabiera  ::) Niedługo się nie ruszymy w tym pokoju  ::)

A spacerówka naprawdę mi się podoba, ale my narazie wstrzymujemy się z zakupem, dopóki Kamil nie będzie pewnie siedział.

reklama
Bartyś no my mamy taki sam kojec :laugh: :laugh: :laugh:
Tez jestem zadowolona bo maja nawet jak się przewróci to ląduje na siatce i nic jej sie nie dzieje

Do góry