reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

To jest chodzik chicco taxi który zakupiliśmy właśnie dzisiaj.Wiem że są podzielone opinie na temat chodzików,my wsadziliśmy Julkę dzisiaj do niego na próbę i sprawiło jej to wielką frajdę jeszcze sobie na niego poczeka ze dwa miesiące.
1001119small2rp.jpg

Spacerówka również chicco.
1001120large5ve.jpg

I z boczku.
1001122large1cm.jpg

Ad.smoczków,mamy takiego jak Ingusia o ironio również chicco całego silikonowego,są strasznie brzydkie ale mają same zalety,Julia go uwielbia,całego go obgryza ,plastikowe smoczki odbijają się na buźce ten nie zostawia śladu.

reklama
hehe widac ze Juleczka zadowolona w chodziku,a godzina dziennie podobno nie zszkodzi,oczywiscie jak do niego dorosnie.A wozek tez mi sie podoba.Ja ze spacerowka poczekam do przyszlego roku,Hania jeszcze rewelacyjnie nie siedzi a i duzo na dworzu spi,ale w przyszlym roku na pewno!

Amelka - rzeczywiscie zdania na temat chodzikow podzielone - np moj Pawel najchetniej by kupil, bo to len, a ja jestem zupelnie przeciwna temu wynalazku. Narazie mam jeszcze tyle cierpliwosci zeby moje sloneczko na raczkach nosic :)

ja moze bym sie i skusila,ale u nas sie juz chodzik niestey nie zmiasci!I tak juz jest nackane,a chodzik jeszcze??

Ostatnio w Mamo juz jestem zawitkowski fajnie sie wypowiadal na temat chodzikow inauki chodzenia.Kocham Zawitkowskiego. ;)

wanda_23 pisze:
Narazie mam jeszcze tyle cierpliwosci zeby moje sloneczko na raczkach nosic :)
Czy to było złośliwe???Nie wiem po co to napisałaś.Nie kupiłam tego chodzika żeby pozbyć się Julki z rąk,ona spędza u mnie na rękach całe dnie i nie nazywam tego "cierpliwością" lubię bliskość mojego dziecka.

Amelka22 pisze:
wanda_23 pisze:
Narazie mam jeszcze tyle cierpliwosci zeby moje sloneczko na raczkach nosic :)
Czy to było złośliwe???Nie wiem po co to napisałaś.Nie kupiłam tego chodzika żeby pozbyć się Julki z rąk,ona spędza u mnie na rękach całe dnie i nie nazywam tego "cierpliwością" lubię bliskość mojego dziecka.

Oj zle mnie zrozumialas Amelka - jezeli mialo byc zlosliwe to tylko w stosunku do mojego Pawla, bo on poprostu chce chodzik dla malej tylko dlatego, ze nie chce mu sie jej nosic - a wiadomo, ze dziecko w wieku naszych pociech bardzo ruchliwe jest :) i w stosunku do niego to wlasnie jest cierpliwosc :) a jesli Cie urazilam to przepraszam :)

Sorbus mowil same zle rzeczy,ale powiedzial ,ze godzine dzinnie mozna.

Zanjmoej corka chodzila w chodziku i potem jak sie przewracala to prosto na glowe i bala sie chodzic sama choc umiala.

Ja tam Hnai zbytnio nie nosze,bo ciezka tylko do jedzenia i przebierania ,ale straszie sie od siebie pocimy.No i czasem ja biore zeby sie popiescic.nie domaga sie noszenia na rekach,ja tez sie specjalnie nie rwe. ;)

reklama
Amelko znając wandzie na pewno nie było to złośliwe ;) :laugh: :laugh: :laugh:
Poprostu napisała co myśli o chodziku ja szczerze mówiąc mam takie samo zdanie ale każdy wychowuje swoje dziecko tak jak uważa i niech tak zostanie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry