reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Asiu dzięki :laugh: :laugh: :laugh:

Bartyś fotelik super!!! My też niedługo będziemy musieli sie zastanowić nad kupnem dlatego cenne są dla Mnie Wasze opinie :)

reklama
Zdanka według mnie zdjęcie na Allegro jest dość podobne do tego, które ja zrobiłam :) Ten niebieski środek według mnie troszke wpada w kolor liliowy, a ten granat to po prostu granat :) W każdym razie jeśli zastanawiasz się nad tym kolorem to jest naprawde przyjemny według mnie :)

Bartyś tak właśnie myślałam mój też troche się przeczyla ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Wandziu tak pomyslałam jak napisałaś że rózowe ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Bartyś w takim razie ja mam dwa rózne kolory ten na allegro jest sporo jaśniejszy no ale spoko dzięki za wyjaśnienie w sobote pojade zobaczyć na żywo je ;)

laseczki a czemu juz kupujecie foteliki nowe? Nie miescicie sie w te pierwsze? Pytam bo Lena pomimo ze dluga (72 cm) ma jeszcze spory zapas, fotelik sprawdza sie wysmienicie a jak by nie bylo to kolejny duzy wydatek i jak mozna to go chetnie w czasie opoznie...

bartys bardzo ladny fotelik ;D i Kamilek zadowolony ;)
Asiu tez mam tego Nuka ;D
Pamciu ja tez sie nie spiesze z tym wydatkiem, moze w sierpniu sie zdecyduje, Ada poki co - idealnie sie miesci w Maxi Cosi ;)

reklama
Ewa mieści się jeszcze w nosidle ale już tylko tylko i dlatego mysle o takiej zmianie co się odwlecze to nieuciecze ;) a po drugie nie raz jedziemy samochodem bratowej i wsadzam ją w fotelik bratanicy i jest szczęśliwa bo wszystko widzi a nie tylko tył siedzenia (mamy nosidło montowane tyłem do kierunku jazdy) a po trzecie to teraz jeszcze jest moja kasa jeszcze troche i będe na wychowawczym i bedzie troszke cieniej ;) bo wychowaczy bezpłatny :-[

Do góry