reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Mloteczek jest fajny. Sama lubie sie nim bawic ;) Kubus na razie nie potrafi nim walic, tym bardziej, ze trzeba nim poruszac w odpowiedni sposob. Ale przeklada sobie z raczki do raczki i czesto udaje mu sie wtedy uruchomic efekt dzwiekowo-swietlny albo jak energicznie nim porusza. Zabawka jest do 3 lat, wiec na pewno Kubus dojrzeje do niej i z czasem wykorzysta wszystkie mozliwosci mloteczka. Zabawka dosc tania, a fajna.

Pozdrawiam,
Agnieszka

reklama
No więc taki fotelik zakupilśmy dla Kamilka :

_610027_n.jpg

a tak się prezentuje w nim Kamilek ;D

_609909_n.jpg

Bartyś bardzo mi się podoba ten fotelik jeśli można wiedzieć to jaka firama i cena bo jestem właśnie przed zakupem fotelika

Bartyś jeszcze jedno pytanko czy ten kolor który wy macie to ten pierwszy na tej stronie co mi podałaś bo jestem ciekawa czy te kolory na alegro wyglądaja tak jakie są naprawde

reklama
Do góry