reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

a my mamy zwykłe krzesełko plastikowe z Ikei, za chyba 70 zeta, zgadzam sie z Magi, nie można dać się zwariować, dziecko i tak ma to gdzieś za ile ma krzesełko :p byle było funkcjonalne i wygodne, takie jest moje zdanie

reklama
Co do krzesełka to wypatrzyłam na Allegro dokładnie to, które ma Magi, bo jest najtańsze :) A najważniejsze, że ma regulowane oparcie i kółeczka :) Gdyby jeszcze obicie było ceratkowe to by było super, ale za 200 zł nie można mieć wszystkiego ;) W każdym razie wybieramy się niebawem poszukać takiego w sklepie, a jeśli nie znajdziemy niczego w podobnej cenie to kupimy na Allegro :)

Ewela no ja mam taki wózek bbbbardzo polecam jest zarąbisty fajnie sie prowadzi i bardzo mi sie podoba wygląd ogólny

Gochna
no i jak sie ikeowskie krzesełko sprawuje zapodaj jakieś zdjęcia może bo ciekawa jestem ja miałam je kupiś właśnie ale jak je tu pokazałam kiedyś to mi laski wybiły z głowy.......... no a dziś właśnie skusiłam sie na takie jak ma Asia i Natalia....... no i moim zdanie faktycznie dzieciakom to faktycznie wszystko jedno za ile mają krzesło....... ale to krzesło to też wygoda ma być dla nas nie tylko dla maluchów ;) ;D

Anetko tak jak pisałam..... przekonały mnie dziewczyny że te kółka bardzo przydatne........ na początku chciałam ze stolikiem, ale stwierdziłam ze lepiej pózniej dokupić mebelki z ikeii mamuty.....bo są prześliczne, no i nad tym z ikeii myślałam ale ono takie surowe mi sie wydawało i nie przyjemne chociaż ładne jest.... ale to krzesełko za bardzo funkcji leżaczka by nie przejęło

a to link http://www.allegro.pl/item108519398_krzeselko_do_karmienia_grapi_maxus_plus_blue.html

Ketsa myśmy jeszcze tego krzesełka nie używały bo Ida jeszcze nie siedzi, ale ma je moja kolezanka która ma synka z lipca tak ze używa go juz ładnych kilka miesięcy i sprawdza sie super, a lezaczki itak juz chyba niepotrzebne bo jak dzieciaki zaczną same siedziec i sie przemieszczac to ich w najdroższym lezaczku ani krzesełku nie utrzymamy

Moniczko no właśnie o to chodzi, że Kamil jeszcze nie siedzi, więc jeśli teraz kupować krzesełko to takie, żeby miało regulację oparcia i szelki, a to z ikei jest właśnie chyba dla większego, pewnie siedzącego już dziecka, no i faktycznie jak dla mnie jest za bardzo "surowe". A to, które wybrałaś jest baaardzo fajne :)

Ewela wózio zarąbisty. Kurna, czemu ja wchodziłam na tego linka...
u-nici52.gif
Teraz zachorowałam na niego...

Dziewczynki czy Wy już zmieniłyście fotelik samochodowy na ten większy tzn. 9 - 18 kg ??? Kamil wazy w prawdzie dopiero 8 kg ale zastanawiamy się, czy nie byłoby mu już wygodniej w większym ???

Bartyś my się przymierzamy. Na razie myślimy skąd kasę wytrzasnąć, pewnie uszczkniemy ze sprzedaży mieszkanka. Też myślę, że Ingusi jest już niewygodnie a że i tak trzeba będzie kupić większy fotelik, to chcemy to zrobić przed wyjazdem w Bieszczady (sierpień) Masz już jakieś propozycje?

reklama
Anetko my sie jeszcze nie przymierzamy :p narazie o foteliku nie mysle, bo to kolejny wydatek ::) poczekam az wroce z Anglii czyli zakup w sierpniu ale pewnie sie zdecyduje na maxi cosi priori ;)

Do góry