reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

no co Ty - wlasnie planowalam kupic tam sukienusie dla Ady - boskie sa ! jakas promocja ??? moze u Nas tez bedzie - musze sprawdzic koniecznie to moze sie jeszcze zalapie ! w ogole tak jak wczesniej nie ubieralam Ady w sukienki, tak teraz jak tak cieplo to tylko w takie cacka chce ja stroic :laugh:

reklama
Wandziu czyzby wyprzedaze w 5-10-15?? w Pile niestety nie ma... ::)
My krzeselko mamy zakupione od tygodnia, Oliwcia je uzytkuje i wszyscy jestesmy bardzo zadowoleni :) Lezaczek juz ja irytowal, wiec pojdzie w odstawke :) My mamy takie krzeselko jak kiedys pokazywalam, http://www.allegro.pl/item98119349_boskie_krzeselko_meggy_victoria_prawie_za_darmo_.html

rozwalam rozne inne a w koncu stwierdzilam ze wszystkie sa takie same i wzielam totez najtansze ;) Wydaje mi sie osobiscie ze kupowanie takiego krzesla za 500 ponad zyla to przesada. Krzeslo jak krzeslo, nie mozna dac sie zwariowac - takie jest moje zdanie ;) te co my mamy w zupelnosci mi odpowiada, bralam w ciemno ale ja tak mam ze zakupy przez neta to dla mnie nie problem.

Tymczasem w sklepie netowym gagu zamowilam tydzien temu hustawke tako stojaca i jeszcze jej nie ma...szczerze Wam nie polecam tego sklepu!!!!!!!

reklama
Joeey Ci znajomi, ok ktorych dostaniemy krzeselko mowili, ze ich corka wlasnie dlugo uzywala, do 3 roku. A i tatusiowi sie przydawalo jako stoliczek do piwa do tv ;D

Do góry