reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Bartyś na pewno nad fotelikiem już można się spokojnie rozglądać, ale wydaje mi sie dzieciaczek może sie przesiąść na ten nastepny dopiero właśnie jak ma już opanowane siedzenie....ale głowy nie dam sobie za to uciąć tak mi sie tylko wydaje (chociaż może zależy też czy to bedzie fotelik od9-18 kg czy 9-36 ) no zamotałam siś i teraz sama już nie wiem czy dobrze piszę......

Magi ja mam nie żyrafę a rybę z tymi klockami ale chyba za bardzo to one się nie różnią i jak na swoją cenę to moim zdaniem kiepska zabawka.....tak że Gabi chyba lepiej w takim wypadku było by dołożyć troszkę do muzycznego oceanu.....chyba jest dużo fajniejszy

reklama
My mamy muzyczny ocean i jest naprawdę fajny - ale i tak piloty i komórka lepsza zabawka ;) :laugh: :laugh: :laugh:
a najlepszy kwiatek - wczoraj siedziała w krzesełku a ja w kuchni byłam taka cisza ide cichutko zobaczyc co ona tak cichutko sie bawi a ta diablica mała całego kwiatka mi pobrywała - a ile radości przy tym :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No mowilam wlasnie ze najlapsze zabawki to niezabawki ;) Oliwcia tez w ulamek sekundy obrywa liscie z kwiatkow, pilota i komorke jak widzi to oczy od razu jak cebule ;)

Ketsa
widzialam wlasnie ze oprocz zyrafki jest rybka i jeszcze inne jakies, juz sie tu pomalu napalam, a Ty piszesz ze chyba nie warto...łoj i co tera?? ;D ;D ;D

Hmmmmmmmm Magi i Gabi.... może powiem tak że zabawka nie jest zła ale za tyle pieniążków to taka dość skromna mi się wydaje ..... napisze wam jak działa....chociaż może już wiecie.... kloski wrzyca się do otworku i wtedy to daje króciutka melodyjkę.... i podobnie jest melodyjka jak sie tą rebę naciśnie żeby klocka wypluła...... Może to być oczywiście rzecz gustu ale dla mnie troszkę rozczarowała a dostaliśmy to ustrojstwo od cioci i dała za nie chyba jakieś 66 zeta.... więc myśle że za tą cene to można by coś fajniejszego wyszukać......chociaż też patrząc z dugiej strony to całkiem fajne są te klocki do rybci (tylko szkoda że tylko 4) w każdym klocku coś się rusz albo stuka..... tak ze nie jest taka zła ale mogła by być lepsza ;)

109113887
110229712

znalazlam takie cos nazywa to sie wesoly ogrodek z FP kosztuje 60zl swiatelko muzyczka i jakies efekty dzwiekowe  fajne ??? ja sie sklaniam ku temu  ;D  albo to

dew4.jpg

to ma 2 strony do zabawy ale cena 190 zl  ::) ::) musialabym chyba mate uplynnic bo i tak na niej nie lezy  :p

Asiu wiem ze jest okropny i dlatego się zastanawiam pomiedzy tymi dwoma Oby dwa po 4 gwiazdki w testach ale ten Kiddy ma lepszy przedział wagowy bo 9-36 czyli do końca a Maxi trzeba kiedys zmienić i w dodatku jest droższy Podobno ten Kiddy lepiej wyglada na żywo Ale ja kupuje fotelik po wakacjach więc mam jeszcze troche czasu

Kamila ja sie tez zastanawialam nad Orinoko, ale jak dla mnie z ciezki, bylam dzis w akpolu i sie napalilam na takiego http://euro-trade.pl/jane/wozki/energy.html prowadzi sie go b lekko, bez problemu sklada i nosi - b leciutki, no i bejbis moze lezec.

kupilam tez krem psloneczny klorane bebe faktor 30 i kren na pajaczki dla ciezarnych ;) straszne mi sie porobily, znacie jakies sposoby??

reklama
Do góry