reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Paula ja mam takie krzeselko

niebieskie.jpg

a foleliki b.dobre są maxicosi priori ja sie do takiego przymierzam Asia Sorbusiowa chyba ma takie  ;D ale mój Oskar jeszcze sie mieści w stare

xp.jpg

reklama
My juz po zakupie spacerówki. Kupilismy tanią wersje, bo to tylko do sklepu i na małe wypady, gdzie nie mozna zabrac duzego wózia. Wybralismy coneco polo (jest to dawny baby dreams) i jestesmy zadowoleni bardzo....
Mamy ten wózeczek, jest czarny... http://www.allegro.pl/item106993213_wozek_spacerowy_coneco_polo_wysylka_0_zl.html

Z fotelika miki juz wyrósł, więc musielismy kupic większy...Nogi mu juz sie nie miesciły...hihi ;D
Wybralismy taki:
http://www.allegro.pl/item106013597_maxi_cosi_priori_xp_4xsuper_gratis_wys_0zl.html

widze ze o kolejnych fotelikach mowa ;D my juz od 2 tygodni uzywamy nastepnego i mamy gozalozonego przydem do kierunku jazdy - nie powinnismy, ale co zrobic... po pierwsze mamy w aucie za krotkie pasy na takie wielkie krzeselko, a po drugie wstrasznie mi sie nie podoba jak fotelik jest w pozycji bardzo lezacej - tzn nie tyle nie podoba, co musi to byc niewygodne... A fotelik mamy jeszcze po Wiktorku - troche zal ze nie mopge sobie w nowych poprzebierac, bo teraz by mnie bylo stac na fajniejszy fotelik niz wtedy bylo stac, ale najwazniejsze ze bezpieczny ... wiec nie ma po co chyba zbednej kaski wydawac...
a fotelik mamy taki kolorowy ;D ;D ;D

ja będę wybierać miedzy maxi cosi priori xp, maxi cosi tobi (nowość), roemer king ts lub kiddy life plus ale to dopiero po wakacjach

joeey - butki kupilam ale tylko te kolorowe, bialych juz nie było :-[ jak coś to moze jeszcze jutro w innym sklepie sie rozejrze... bo musze jechac wymienic spodniczke - kupilam za duza ::)

Beatko mam pytanie ad wozia, ktory kupilac - Coneco Polo, powiedz jak sie prowadzi, do jakich rozmiarow sie sklada, no i czy Mikiemu tam wygodnie, my sie tez przymierzamy do kupna, ale nie wiem czy Polo, Speedi czy Joker???ciezki wybor ::)

Karinko dziekuje slicznie za zakup ! i pozwole sobie sie wstrzymac do jutra z przelewem bo moze i te drugie udalo by Ci sie dostac ;) strasznie bym chciala no ale jak nie bedzie to trudno ! koniecznie napisz mi na priva nr konta i twoje dane :)
didi pomyslowa ta ramka, rzeczywiscie pamiatka moze byc fajna ;)

reklama
Do góry