reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

joeey - ja wylatuję 18 czerwca, takze to juz tuż tuż... a wózek mi tam będzie bardzo potrzenby bo nie zamierzam siedzieć w domu a nie mogę jej męczyć cały czas w pozycji siedzącej. Także musi miec rozkladane siedzenie. dzwonilam juz do wizzair - bez roblemu moge wziac mój Mutsy. Takze jak nic nie upoluje to biore nasza kolumbrynke.
Fotelika natomiast nie biorę - mam nadzieję że też od kogoś mama pożyczy.
Łozeczka też nie biorę bo to straszny ciezar - ja mialam Graco electra - bardzo fajne ale tez juz sprzedalam na allegro, za duzy bagaz jak na podroz, nawet do auta, a tylko mieszkanie mi zagracalo.

reklama
lece odpowiedzieć  ;D ;D
Joeey kochana moje krzeselko jest pokryte takim materialem co sie nie plami  ;D ;D jak pierwszy raz go zobaczylam to pomyslalam no to bedzie pięknie poplamione juz po pierwszym uzyciu  :( ale bylam mile zaskoczona ze rozciapane jedzonko zmywa sie cieplą wodą  ;D ;D ;D i nie ma zadnych plam  ;D ;D no i nie ma tej ceraty  8) 8)

poogladalam te krzeselka i chyba tez sie skusze na plastikowe, tylko te wersje ze stoliczkiem - chyba Didi taki wybrala;

Joeey no swietny ten quinny tylko drogi, szesc stowek za parasolke???

a zapomnialam dodac, ze bedziemy mieli sporo wydatkow - stolik do karmienia i fotelik samochodowy, bo z orzeszka maly juz wyrosl, wlasnie, moze macie jakie rozeznanie w fotelikach??

Ja dołączam do Bydgoszczanek w kwesti krzesełka - mamy ten sam gust już dawno upatrzyłam to co Didi czekałam na akceptację męża ;D bo płaci ;D
teraz siedzę już trzy dni i zastanawiam się nad kolorem ;D

o rany czemu ja tak niezdecydowana jestem ::) :(

Ana no niestety cena to jedyna wada tego wozia :laugh: :laugh: Artek stwierdzil, ze musze quinny speedi eksploatowac przynajmniej prez nastepna zime jeszcze :p ale moze babcia nam go kupi na e bayu w uk..zobaczymy albo cos innego upatrzymy ;)
co do fotelikow to o zgrozo jeszcze o tym nie mysle, Ada sie miesci :) narazie chce kupic krzeselko za kaske, ktora dostane po uplynnieniu gondolki na allegro ::)

Gabi a jakie Ty masz krzesełko bo nie pamiętam? :p

Joeey no rzeczywiście drogi ten quinny zapp :o to my niewiele więcej za wózek z gondolą daliśmy ::)

o foteliku wiekszym też jeszcze nie myśleliśmy...

reklama
Do góry