reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
aOla ja nie używam wkładek już od bardzo dawna, mam malo mleczka i już mi nie są potrzebne, ale widze, że Agnesa Ci ładnie odpowiedziała :)

A co do parasolki to tez będziemy musieli o tym pomyśleć ale o tej tańszej wersji tak koło 200-300 zł, narazie mamy spacerówkę z wielofunkcyjnego, ale macie racje że gabarytowo on jest wielki i nie wszedzie łatwo się nim manewruje, a już na wyjazd to zupełnie niefunkcjonalny ::) dlatego tez niedługo, będzie trzeba pomyśleć o parasolce ale to jak Kacper będzie już stabilnie siedział.

e to ja majatek trace na jednorazowe wkładki Dobrze ze o nich wyczytałam bo takie kolezanki z was i zadna o nich nie napisała ;) ;D ide jutro je kupic

Natalia
skaner mi cos chrzani ale jak chcesz to moge ci to skserowac i wysłac poczta albo ci przepisze ktory cie interesował Daj znac Aaa mozesz isc sobie do jakiejs biblioteki i tam pewnie w czytelni jezeli zbieraja ta gazetke beda mieli ten nr

Natalko a ja kupiłam bardzo podobny : http://www.allegro.pl/item101845044_sliniaczek_fartuszek_od_babystyle_nowe_kolory_.html
ale trochę narzekam, bo wolałabym taki z plecami, bo jednak jak Kamil się kręci przy jedzeniu to zdarza się mu pobrudzić na ramieniu :( A powiedz mi, czy ten ze strażakiem czy policjantem, który kupiliście Ingusi ma "plecki" w całości ?

I jeszcze chciałam sobie ponarzekać na nasz wózek ( Wychamet Breaker ), na który dostaliśmy kaskę od dziadków. Dziś żałuję, że nie kupiliśmy nawet czegoś używanego ale lepszej firmy, bo nie jestem z niego zadowolona :( Owszem, ma pewne plusy ( duży kosz na zakupy, fajną budkę, która cicho się składa, regulowaną wysokość rączki ) ale : po pierwsze jest ciężki ( na szczęście nie muszę go nosić, bo zostawiam na dole w klatce ) ale co mnie najbardziej denerwuje, to to, że sam skręca w jedną albo drugą stronę :( Jeszcze pół biedy kiedy prowadzę go tak, że Kamil jedzie tyłem do kierunku jazdy, ale kiedy przełożę rączkę za budkę to okropnie ciężko się prowadzi i skręca sam w prawo. Przeraża mnie jak już zrobimy z niego spacerówkę, bo wtedy raczej będę chciała, żeby Kamil jechał przodem do kierunku jazdy no i nie wyobrażam sobie codziennych spacerów :( :( A ja planowałam zakup parasolki dopiero na przyszłą wiosnę ::) No i dlatego interesuje mnie, jaki wózio będziecie polecać ...
Uff, no to się wyżaliłam ::)

Bartys no mnie sie podobaja te parasolki firmy Coneco, caly czas czekam na opinie Beatki, ktora go ma, Beatkohop hop, daj znac ;D ;D ;D

Bartys wspolczuje wozka.Moj tez jest okropnie ciezki ,ale do tego mozna sie w ostatecznosci przyzwyczaic.Moj wozek jak raczke przekladam za budke to zeby skrecic to trzeba sie niezle naprodukowac.Bardzo zle sie prowadzi,ale chociaz nie zjezdza sam na boki i ma hamulce do d... i musze ręką zahaczac bo noga nie da rady a odhaczam tez reka bo szkoda mi bucikow.

reklama
bartys rzeczywiscie ładny i lekki, przypomina mi sie, ze Beatka chyba pisala, ze te Coneco to modyfikacja baby dreams, ale nie widze w opisie czy oparcie sie rozklada do pollezenia??

Do góry