reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Dziewczyny doradzcie mi... Chcę na szybko kupić 2 spacerówkę dla Gabrysi. Coć w rodzaju parasolki, skłdanej ale wygodnej i nie za ciezkiej z małymi kołami. Bo nasza kolumbryna na wyjazdy jest za cięzka.
Prosze o radę.

reklama
Natalko to ostatnie krzesełko ( Probably lux ) najbardziej mi się podoba :) No i to obicie ceratkowe jest według mnie dosc ważne ... Hmm, my chyba będziemy musieli wybrać tańszą opcję czyli to drewniane klasyczne :(
A tak wogóle to czy dziecko, które samodzielnie nie siedzi może już jeśc w takim krzesełku ???

Anetko Asia sorbusiowa pisala, ze jej krzeselko ma regulacje i pozycje na pol lezaco, ja sama czekalam z zakupem krzeselka tak dlugo ze wzgledu wlasnie na sadzanie, chce zeby Ada samodzielnie siedziala :)
Karina polecam quinny zapp - to ''najmniejsza spacerowka swiata'' ;) wpisz w google ;)

Dziękuję wszystkim za rady, a szczególnie Asi Sobrbusiowej bo to właśnie dzięki niej (oprócz forum gadałyśmy na gg) zdecydowałam się na kupno krzesełka Probaby.  :laugh: Ma wszystko co trzeba - ceratkowe obicie (które jest zdejmowane, więc jeśli rzeczywiście Ingusia będzie się pocić to uszyję jej obicie z bawełny), plastik między nóżkami (przymocowany do stolika), koszyczek pod spodem, kóleczka, zdejmowane 2 tacki, regulowaną odległość stolika od dziecka, regulowaną wysokość, regulowany podnóżek i regulowane oparcie - i tutaj jedyny mankament - niestety przechyla się całe siedzonko a nie samo oparcie. W każdym bądź razie pojechaliśmy do sklepu, bo w końcu trzeba kuć żelazo póki gorące.  ;) Chciałam to mieć jak najszybciej za sobą, na wypadek gdybym miała jeszcze zmienić decyzję, he he  ;) no i kupiliśmy! A oto szczęśliwa Ingusia w nowym krzesełku:

ingusia200605290236gv.jpg

ingusia200605290295ou.jpg

ingusia200605290343ho.jpg

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Mam nadzieję, że się sprawdzi.  :laugh: :laugh: :laugh:

Asiu - dziękuję jeszcze raz za pomoc w podjęciu decyzji!  ;D Wybraliśmy jednak ten kolorek, bo w rzeczywistości wydawał nam się najładniejszy. Jednak na zdjęciu nie wszystko widać.  :)

Natalia - super :) i zdjecia rewelacja :) na tym drugim to tylko brakuje zeby Ingusia miala noge na noge zalozona ;D ;D ;D

Natalio fajnie, ze udało Wam się w końcu podjąć decyzję i że wybraliście krzesełko które Wam najbardziej odpowiada :) a Ingusia wygląda w nim prześlicznie :) bez tej wkładki nie byłoby takie ładne  ;) :D

Natalia no to własnie co kupiłaś mi sie podobało bardziej - cieszę się żę jesteś zadowolona a szczególnie Ingusia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A ta ceratka jest super jak dziecko zacznie pluć niedobrą ;) :laugh: :laugh: :laugh: zupką to scieram i już. A Maja w ogóle się nie poci więc mam nadzieję że Ingusia też nie będzie :laugh: :laugh: :laugh:

na drugim zdjęciu wyglada na bardzo zadowoloną to się cieszę bardzo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Bardzo fajne to krzesełko - gratuluje wyboru!

Joeey - super jest ten wózeczek... tylko to raczej dla starszych już dzieci - nie ma regulacji oparcia, tylko dla juz siedzących a ja chcę go juz teraz na wyjazd. :-[ Ale ciężko znalezc cos lekkiego i z regulownym siedziskiem. Nic pojade jutro do sklepu na zywo poogladać.

reklama
Natalka GRATULUJE ZAKUPU ! ladny wzorek taki turkusik tam widze ;) i ponawiam pyt: jesli krzeselko nie jest obciagniete ceratka to czym ???
Gabi czy mozesz przecierac szmatka swoje pokrycie ???
Karina a kiedy wyjezdzasz do Wloch ??? bo ja lece do Anglii 10 lipca to Ada napewno bedzie juz siedziec i chcialam kupic sobie parasolke ale narazie stanelo na tym, ze moja mama do ktorej jade ma duzo znajomych z dziecmi i popyta, to napewno cos pozycza na ten czas, a jak nie to sie kupi, w ogole ma zalatwic jeszcze lozeczko turystyczne, ale z tym akurat powinien byc najmniejszy problem bo pelno tego w uk, mi sie dzwigac nie chce ze soba takich ciezarow :p

Do góry