reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

albo w ogole laski napiszcie jakie macie spacerowki parasolk, chodzi mi o cos lekkiego no i niedrogiego, choć Joeey ten quinny piekny ale pomarzyc mozna, cena zaporowa ::)

reklama
ja też dołączam się do prośby Any w sprawie niedużego, lekkiego i niedrogiego wózeczka, może któraś ma cos fajnego ???

słyszałyście coś o wkładkach wielorazowych z aventu? czytam właśnie na innym forum i laski są nimi zachwycone Ma je może któraś bo szykuje sie do zakupu

co do spacerówek to w majowyej gazecie "twoje dziecko" był przegląd wózków spacerowych "na każdą kieszeń"
wymieniam:
ich typ
Peg Perego - centro completo cena 1620zł (ale na każdą kieszeń ;) ;D)
Graco - Mosaic cena 549zł

a poza nimi:
tutek- Dino 349zł
pro baby -Montana 299zł
bebecar vector 1870zł
bebe confort Loola 1074zł
deltim Kazoo 395zł
red castele sport Sport jogg 695zł
quinny Buzz 1599zł
jane Slalom pro 1560zł

przy kazdym sa plusy i minusy jak cos to wam napisze dajcie tylko znac do którego

Nathalie jedziemy tak samo ;D ja tez pomyslalam, ze chodzi o wkladki higieniczne ;D wielorazowego uzytku :laugh: ;D

aOla no rzeczywiscie ceny na kazda kieszen ;) w zyciu nie dam za parasolke 300zl, najwyzej 200 :p

Beatka ponawiam apel ;D jak tam Coneco Polo, podoba mi sie :) chociaz tez ok trzech stowek pewnie

zapomnialam dodac, ze coprawda ze swojego wozia jestem barzdo zadowolona, nadal jezdzimy w gondoli, bo ma kilkustopniowa regulacje oparcia, wiec maly tam sobie siedzi swobodnie, tylko jak mowilam, to straszny klamot i duzo wazy, choc na wertepach sprawdza sie idealnie

reklama
aOla, ja mam te wielorazowe wkladki laktacyjne Aventu. I sa rewelacyjne :) Uzywam ich od poczatku. Sa bardzo ladnie wykonane, koronka z jednej strony, druga strona dobrze wchlaniajaca. U mnie dobrze sie spisuja. Nie wiem co wiecej Cie interesuje na ich temat, jesli masz pytania chetnie odpowiem.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Do góry