reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Natalka dla mnie wazna jest ceratka, szelki, ustawienie tacki, koleczka i juz prawie jestem zdecydowana na pierwsze z tych, ktore pokazalas (ma je Gabi i jest bardzo zadowolona), tyle, ze teraz ogladam (a wczesniej go nie widzialam), ze sliczny jest tez nr2 te bezowo zielone :p

Mi sie najbardziej podoba nr 2 z tych powodow co Karinie oraz jeszcze dlatego,ze ma ten plastik-przegrodke miedzy nogami i mam pewnosc,ze se nie wysunie.

I ewentualnie ostatnie,pomimo ze nie ma tego plastiku miedzy nogami,ale jest bardzo funkcjonalne moim zdaniem,bo jak dzidzius podrosnie to mozna zmienic na tą druga opcje i bedzie przydatny nawet 4 lata,no albo cos kolo tego.

Dzięki dziewczynki za odp. :)

Karina i Joeey Obawiam się, że żadne z tych krzesełek nie mają zmywalnej tapicerki. Pierwsze na pewno nie ma, bo pytałam, co do drugiego czekam na odp. Z drugiej strony wiem, że Ingusia będzie tam spędzała dość dużo czasu jak np. ja będę gotować i nie wiem czy nie lepiej po prostu zakładać ceratkę na czas jedzenia marchewki.

Co do drugiego krzesełka to jeszcze ma kosz na różności pod spodem, czego nie ma pierwszy, no i jeszcze ten plastik między nóżkami.

Kurcze, ja już nie mogę... myślę i myślę i nie mogę się zdecydować, a chciałabym jak najszybciej kupić bo bardzo niewygodnie mi się karmi Małą. :-[

Pofatygowałąm się jendak, żeby zobaczyć jakie macie krzesełka.

Jsorbek właśnie w sklepie zwróciliśmy uwagę na to krzesełko, które Ty masz, bo ma wszystkie funkcje i do tego obicie ceratkowe i plastik między nóżkami. Czy mogłabyś mi jeszcze coś napisać o tym krzesełku? Ty masz bardzo ładny wzorek, ale w sklepie niestety był paskudny, na allegro też bez rewelacji. Musielibyśmy poprosić w sklepie o inne obicie chyba. Będę Ci baaaaardzo wdzięczna za opinie. Dla zainteresowanych podaję linka http://www.allegro.pl/item104979710_krzeselka_probaby_lux_super_cena_.html

Gabi już pisałam do Ciebie na gg, ale teraz widzę jednak, że masz właśnie to krzesełko. Powiedz jak Ci się sprawdza i czy nie masz problemu z utrzymaniem czystości w tym krzesłku. Z góry dziękuję. :)

Natalia obicie jest ceratkowe i bez problemu sie myje. Kupowałam na allegro zaraz poszukam linka.
Mozna je obniżać i podwyżać także z karmieniem nie ma problemu ma też trzy stopnie regulacji siedziska takie całkiem siedzące aż do takiego lekko leżącego tzn półsiedzącego fajne bo ja np kłade tam Maję jak a leżaczku chociaż nie jest az tak płaskie jak leżaczek tacka mozna ściagać pod spodem ma kosz na zabawki też fajny gadżecik i kółka ale to chyba na zdjęciu widać, kółka mozna blokować i szeleczki oczywiście

Natalia mi się podobają wszystkie i pewnie jak bym musiala sama kupować też nie mogła bym się zdecydować pewnie postawila bym na praktyczne czyli to ostatnie
a i Paula podobne chyba kupuje ??? albo już kupiła ;)

Tak my postawiliśmy na praktyke jak Zdanka zauwazyła :) i kupilismy a raczej chrzesnta kupiła takie:
http://www.allegro.pl/item104454913_krzeselko_do_karmienia_stolik_2xgratis_.html
jesteśmy bardzo zadowoleni, bo to przecież nie mały wydatek a przyda się i teraz i w przyszłości :) Kacperek będzie mógł siedzieć przy własnym stoliczku i np. malowac czy układać klocki bo ten stolik ma specjalną planszę (to żółte) na klocki :)
Fakt że minusem jest to, że nie ma ceratkowej tapicerki ale z drugiej strony to dobrze, bo mu nie będzie za gorąco, ceratka nie przepuszcza powietrza.

reklama
ja na praktyke nie stawiam w przypadku krzeselek, bo szysbko mi sie wszystko nudzi wiec zakup na 4 lata odpada ;) pouzywam, a pozniej sprzedam na allegro, a krzeselko ze stoliczkiem kupie z Ikei bo jestem fanka (nie tylko ja ;) ) serii dla mamutow :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry