reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Super baseniki - ja też mam zamiar zaopatrzec sie w takowy (ciekawe tylko czy i ja sie tam zmieszcze???chciałabym)

Gabi - łooł - Oskarek pięknie to ujął!!nawet napisał ze jest kóoool ;D ;D ;D

reklama
Ja zakupilam ten basenk
104141653

bylam wczoraj w Makro i byly to sie nie wahalam bo na Allego jeszcze przesylke musialabym doliczyć
nie dmuchalam go jeszcze tylko te motylki i biedronki i mam spokój  ;D ;D maly zajęty  :p hiehiehehhe

a do tego baseniku myslę jeszcze zeby kupić takie pilki kolorowe duza ilosc ;D ;D

no i na parasolke tez sie zdecydowalam w koncu ::)

Natalia Karinka ja w Makro zaplacilam coś 30 zl a na Allegro widzialam po 35 +7 za przesylke 8) 8) wiec warto bylo do Makro jechać ;D ;D ;D i przy okzaji kupilam Pampersy i znów mi sie trafily z tymi super fajnymi elastycznymi zapięcami ;D ;D

lekarz jeszcze nic nie wie..bylam szybsza od niego..i napewno malemu one nie zaszkodza ..:0..tylkopomoga..:0..i tak bym kupila bo sa fajne sztywne..a dla takich dzieciakow co beda niedlugo moze stawa\ialy 1 kroki buty sa w sam raz..:)

reklama
Do góry