reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Wiolus śliczna parasolka :) a czy parasolki moga być tez dla chłopców??? bo jakoś nie wiem czemu ale mi sie wydaje że tylko dla dziewczynek ::)

aOla my jeszcze nie mamy kubeczka więc nic Ci nie doradzę ;)

reklama
aOla no mi nic nie kapie :) nawet jak dziubek u dolu i nawet jak synus macha nim do gory na dol i to dosc energicznie wiec nie wiem o co chodzi z Twoim kueczkiem ja tez mam aventu i jak sama nazwa mowi niekapek to ma niekapac ;) :laugh:

Paula wlasnie tez sie zastanawiam nad zakupem parasolki bo slonce teraz tak operuje ze budka nie zaslonie malca a tala parasolka to by byla swietna sprawa i chyba zakupie sobie taką ;D ;D widzalam na allegro po 22 zlote + przesylka tylko musze rame wozka zmierzyc czy bedzie pasowala ;) :)

aOLa ja mam chicco i tez nic a nic z niego nie kapie można we wszystkie strony nim wywracać i ani kropelka nie wylatuje

Paula ja kupiłam parasolke też ;) :laugh: :laugh:

Słuchajcie dziewczyny, wracam właśnie z lumpeksu i oczom własnym nie wierzę - normalnie zatrzęsienie ciuszków firmowych!!! Next, George itp itd Wszystko dla dziewczynki i niestety rozmiar 56-62...  :-[ :-[ :-[ Piękne różowe z hafcikami i różnymi ozdóbkami... padam z wrażenia... Mam to w nosie i w sobotę jak jeszcze będą kupię je za pół ceny i robimy siostrzyczkę dla Ingusi.  ;) :laugh:

A oto moja dzisiejsza zdobycz - kąpielówki:

_602293_n.jpg

kurcze ale ja głupia ;D Mój niekapek juz jest niekapek Poprostu wywaliłam ta plastikowa osłonkę ze środka bo myslałam ze to zabezpieczenie ::) ;D

aOLA pisze:
kurcze ale ja głupia ;D Mój niekapek juz jest niekapek Poprostu wywaliłam ta plastikowa osłonkę ze środka bo myslałam ze to zabezpieczenie ::) ;D

::) ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Paula i reszta mam dla chlopcow jak najbardziej parasolka :laugh: najwazniejsze jest zeby dzidziusiowi nie swiecilo slonko bo jak Oli swiecilo to ona bardzo sie denerwowala.No parasolka na allegro za 22 zl to okazja ja dalam w sklepie 38.50 normalnie zdzierstwo :p ale sobie ja potem zostawie jak kupimy wozek "parasolke"/

Wiolus - bardzo ladna parasolka, wlasnie tez chcialam w takich kolorach, ale sobie pozniej stwierdzilam, ze jednak musze kupic inna... bo wozek mam bordowo-bezowy, a wozek parasolke mam granatowy, wiec musialabym jakas kremowa, zeby i do jednego i do drugiego pasowalo :)
Natalia - zajebiste ciuszki !!!!!!!!!!!! rewelacja !!!

reklama
Do góry