reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
chyba cipki  jedne..hihi...napisalam ze teraz mu ich nie bede zakladala ..tylko pozniej jak maluszekjuz pewnie bedzie stal na nozkach...a napewno mu tylko pomoga i bedzie mial ladne zgrabne nozki jak to na faceta przystalo a nie jakies kosluny.:D..

mojego ala to nie trzeba zachecac do raczkowania zabawkami mu wystarczy pilt od tv..albo aparat cioci KAmili..:D : D

Aha!Zrozumialam:) :) :) :)

Hania tez kocha pilota i smoka,nie tylko go ssac,ale rowniez sie ni bawic i jeszcze lubi wszystko inne oprocz zabawek.Widac nie ma takich fajnych jak Wy:) ::) ::)

a ja kupilam takie buty Oskarkowi  ;D
105364161_1

105364161

Paula super zabaweczki, my tez musimy sprawic cos malej na dzien dziecka :)
didi i Gaba fajowe butki ;D
mam pytanko wlasnie odnosnie obuwia ;) czy mozecie uswiadomic glupia joeey o co biega ??? jak dziecko ma stopke 10 cm to jaki to rozmiar bo ja sie gubie..jakies 17, 19 ::) ::)

Joeey ja tam też tak za bardzo nie wiem ale kupilam Oskarowi takie male Reeboczki i mialy mieć 10cm a są o wiele większe pisze na nich też EUR 19.5 USA 4 i UK 3,5 a w rzeczywistosci podeszwa ma 14cm :laugh:

czyli by mi wychodzilo za jak na stopke 10cm to rozmiar ok.16,17 no sama nie wiem ::)

no wlasnie Gaba ostatnio znajomi przyniesli Adzie butki adidasa rozmiaru 19 - duzo za duze ! ::)

reklama
joeey..ja papcie kupilam 18...a stopa Ala ma 11 cm..i te papcie byly takie akurat wiec wymienilam na 19 i ja ciutke wieksze takie aby byly dober jak juz zacznie stawac sam na nozkach

Do góry