reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Paula, ja zakupilam parasolke dla mojego malego mena ;) I uwazam, ze bardzo mu pasuje :) A wnioskuje to po tym, ze nie krzywi sie gdy mu slonko swieci bezposrednio w oczka :) Bez parasolki to tragedia bylo manewrowanie tak wozkiem, zeby dziecku slonce nie swiecilo w twarz. Poza tym swietnie chroni nie tylko buziolka dziecka przed sloncem ale inne czesci cialka. Jak jest cieplo to Kube mam na krotki rekaw, wtedy uwazam rowniez za wazne zeby odkryte raczki nie byly narazone bezposrednie dzialanie promieni slonecznych. I parasolka jest dla nas wybawieniem :)

Pozdrawiam, Agnieszka

reklama
chcialam jeszcze taki basenik niektóre z Was chyba kupowaly nie ??? Fajna to rzecz ??? Bo sobie tak myslę do ogródka zamiast wózka mogby sobie szidzieć w takim ma dmuchane dno siec chyba nic mu nie zmarznie

a nam Zebusia przysłali dziś ale Maja spi i jeszcze sie nim nie bawiła
Basenik tez jej kupię bo fajowy - obydwa fajowe :D :D

reklama
kupie ten drugi z ta palma na srodku bo ma zabaweczki dmuchane

Vvzdfc hg ssddff xx kóoool

to bylo Oskarowe tworzydło nawet mu wyszło ;D ;D ;D

Do góry