reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Natalia no faktycznie te ciuszki super - u nas aż takiego wyboru nie ma - raczej kupuję w internetowym lumpeksie ;) :laugh: :laugh: (czyt. allegro)

reklama
_Gabi pisze:
martam a ja mam niekapek z Aventu z miękkim ustnikiem 3+ i mój Oskar tylko z tego pije soczki i herbatki z butelki nie wiec co dziecko to jest roznie, ale może dlatego że mój synek nie wie co to smoczek od butelki bo jest na piersi caly czas a wsztstko co dostaje innego do jedzonka to łyżeczką, bo butelki się nie zlapie a chcialabym bardzo bo by mi bylo wygodniej ;)
No pewnie że każde dziecko i nne ale według mnie warto kupić tak czy siak - ja też mam z miękkim ustnikiem i musze spróbować może teraz lepiej jej pójdzie. druga sprawa że ona w ogóle niechetnie pije

Natalka boskie :)

polecam zakup niekapka bo zawsze warto sprobowac, moja Ada ladnie pila z tego aventowskiego 3+ ale jakos mimo to, stoi w szafce, a podaje soczki i herbatki w butelce :) :p moja Ada do tego stopnia kocha butle, ze nawet zupe rozcienczona mlekiem woli z niej wtryniac niz z lyzeczki, ktora ja meczy i nudzi ::)

agnes.kol pisze:
Nathalie super te ciuszki, do jakiego ty lumpeksu chodzisz?? gdzies może w centrum ;)

Nie, u nas na Osowej są takie 2 fajne lumpeksy, a nawet 3 ale ten ostatni mi jakoś nie podszedł. Teraz już będę chodziła tylko w soboty bo wtedy jest wyprzedaż i można wszystko za pół ceny kupić. Jeśli masz ochotę to zapraszam serdecznie -sobota, punkt 9.00 (żeby nam sprzed nosa nie zakosili najlepszych ciuszków ;) ). :laugh:

e wy to wysokie jesteście ::) ja mam 156cm ;D

Gabi ja też mam ten niekapek ale mój mały jeszcze nie załapał o co biega. U ciebie długo to trwało?

Ola za pierwszym razem mu się udało ;D ;D chyba był bardzo spragniony a ja bardzo zdziwiona bo po tylu próbach podawania mu picia ze smoczka jużstracilam jakiekolwiek nadzieje a tu niespodzianka ;) ;D

Natalia super te ciuszki :) ja kupuje też częście w lumpeksie internetowym (allegro) ;) właśnie kilka zakupiłam i jak nam przyślą to wkleję fotki :)

Natalia śliczności a jakie ceny powalajace może i ja się wybiorę oblukać co u nas w lumpeksach się dzieje ::) :laugh: :laugh:

A to nasz nowy nabytek parasolka do wozka ;D

0605221542037cg.jpg

reklama
mam pytanie o kubek niekapek kupiłam z aventu i kapie z niego a nawet leje sie ciurkiem Nie kapie tylko wtedy gdy dziubek jest u góry I nie wiem czy tak ma byc czy ja go zle złozyłam czy jest popsuty? Gabi jak u ciebie? jaki masz kubek?

Do góry