reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Karina rybko obiecuje ;) tylko mam cala rodzinke na glowie wiec musze znalezc chwile czasu i zgrac zdjecia z aparatu :) sorki ;)

owszem, chusty zdrowsze i bardziej polecane ;) nosidelko stanowi obciazenie dla kregoslupa i dodatkowo zle wplywa na stawy bioderkowe :p pomimo to, zdecydowalam sie, bo noszenie dziecka na rekach tez niezdrowe (ta sama pozycja a moja Ada uwielbia) a rece odpadaja ::) , nie korzystam z niego zamiast wozka tylko dodatkowo i na krotko...

reklama
Witam,
skutecznie wybilyscie mi z glowy zakup nosidla. Takze juz nawet sie nad tym zakupem nie zastanawiam. Co do noszenia na rekach to prawda, ze rece usychaja i nosidlo na pewno by pomoglo. Ja mojego Synuska staram sie jednak nie nosic, ale bardziej ze wzgledu na kregoslup. Wiem jednak, ze Kubus jak kazde dziecko potrzebuje przytulenia, wysciskania, itp. Gdy wiec nie spi to albo spedza/-my czas na macie, albo w foteliku samochodowym (bo lezaczek wykluczylismy - nasza rehabilitantka powiedziala, ze wiekszosc na rynku jest do pupy i nie powinno sie ich uzywac), albo siedzac trzymam Kubusia i sie wzajemnie miziamy ;)

Pozdrawiam,
Agnieszka

PROSZE O RADE MOJA CORCIA MA 5 MIESIECY CZY WARTO JUZ KUPIC KUBEK NIEKAPEK CZY DZIECI W TYM WIEKU RADZA SOBIE Z CZYMS TAKIM? JESILI TAK TO JAKIEJ FIRMY?

ja mam niekapek chicco jest super ale niestety dla mnie ;) :laugh: :laugh: :laugh: Bo Maja nie umie z niego ciagnać jeszcze jest za mała przyda się jak bedzie większa może za 2-3 miesiace
Wiec radze jeszcze zaczekać

JSORBEK DZIEKI ZA ODPOWIEDZ TAK MYSLALAM ZE TO ZA WCZESNIE NA NIEKAPEK ALE WYDAJE MI SIE ZE CZYTAŁAM ZE NIEKTORE DZIECI RADZA SOBIE.POCZEKAM JESZCZE MIESIAC ALBO DWA.

ja próbowałam coprawda z miesiąc temu ale z naszego trzeba mocno ciagnąć bo to faktycznie niekapek i nic nie wylatuje ;) :laugh: :laugh: :laugh:

martam a ja mam niekapek z Aventu z miękkim ustnikiem 3+ i mój Oskar tylko z tego pije soczki i herbatki z butelki nie wiec co dziecko to jest roznie, ale może dlatego że mój synek nie wie co to smoczek od butelki bo jest na piersi caly czas a wsztstko co dostaje innego do jedzonka to łyżeczką, bo butelki się nie zlapie a chcialabym bardzo bo by mi bylo wygodniej ;)

A to moja wczorajcza zdobycz lumpeksowa:

sweterek Mothercare 4 zł, kurteczka polarowa 4 zł:

lumpex20050015af.jpg

bluzeczki Nexta po 3 zł za sztukę:

lumpex20050024ga.jpg

to już innej firmy też po 3 zł i sukienusia Mothercare za 5 zł:

lumpex20050030dt.jpg

reklama
Do góry