reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
ależ wy macie pomysły ;) ja sobie wyobrażam antares jako marszałka sejmu, który miotaczem robi porządek z posłami którzy za długo siedzą na mównicy :) ;D

to kiedy kupujemy miotacz? :)

ja dzisiaj sobie kupiłam butlę manti forte, może to mi coś pomoże na te moje zgagowe przypadłości... juz nie mogę... grrrrrrrrrrr!

a propos mgr to ja się chyba będę bronić w lutym 2007 (ponieważ moje studia trwają 4,5 roku) :) prawdopodobnie to będzie coś o dzieciach i ich rozwoju motorycznym do pierwszego roku :)

Ja pisze z polityki społecznej a temat mam ciekawy bo "Funkcjionowanie szkolnictwa podstawowego i gimnazjalnego na terenie dzielnicy Praga Południe w świetle opinii rodziców ;D

Co do pisania prac to też do niedawna tym się zajmowałam zarobkowo - nawet w tym miesiącu dziewczyna do mnie dzwoniła -ale odówiłąm bo nie dam rady siedzieć przy kompie i szukać literatury :( a kaska by się przydała :D

Ewelino, jeśli mogę coś wtrącić.....widzę, że przymierzasz się do Tako....muszę Ci powiedzieć, że właśnie nabyłam to cudo (Natalię). Do końca miałam wątpliwości, ale ile ludzi tyle opinii....mi on się osobiście bardzo podoba, zdjęcia z internetu, którymi się sugerowałam nie umywają się do rzeczywistości...jest stosunkowo niedrogi i ma spore wyposażenie...Jestem nim zachwycona...a że ciężki...no cóż...przynajmniej spalę trochę przy noszeniu :)))) Na internecie na pewno dostaniesz go taniej niż w sklepie...polecam ci allegro...ja kupiłam od nijakiej "efik1"...polecam Ci tą kobitkę serdecznie...jest fantastyczna...ja pojechałam do niej osobiście do Częstochowy, zabrała mnie do fabryki i na miejscu namacalnie mogłam sobie wszystko zobaczyć...

A ja swoją pracę napisałam w 2 tyg, zebrałam wcześniej materiały i musiałam wziąsć sie za przysłowiowy pysk
by ją oddać w terminie wiec usiadłam na 4 literach i po 6-7 godzin dziennie przy kompie pisałam i pisałam
temat miałam fajowy bo sama sobie wybrałam ... "Sytuacja społeczno-polityczna kobiet w krajach muzułmańskich"

Ja mam napisana, ale powinnam w nia powtykac jeszcze cytaty i makabrycznie mi sie nic nie chce ;-)
Co do sejmu, to ja proponuje rozwalic, albo dopiero po uchwaleniu becikowego, albo jesli to nie dojdzie do skutku ;-)
Sluze pancerfaustem (to takie dzialko przeciwczolgowe), stare co prawda i zardzewiale, ale moze cos sie z niego wycisnie jeszcze ;-)
Granaty tez posiadam, niestety puste w srodku, ale wygladaja profesjonalnie ;-)

Aj i sie nie pochwalilam nowym nabytkiem ;-) Moja kochana babcia, przyszla prababcia (jako pierwsza w calej rodzince doczeka sie prawnuczecia), uszyla posciel dla maluszka :-)
Podusia i kolderka biala w turkusowe zwierzaczki :-) Jeszcze tylko przescieradelka dokupic, skonczyc to, co ja zaczelam szyc (jedna juz uszylam i dwa zestawy w toku) i poscielowo jestem zaopatrzona na caly okres lozeczkowy :-) Wydaje mi sie, ze 5 zestawow nawet przy najwiekszej leji i swintuszku wystarczy na te 2,5- 3 lat :-)

reklama
Do góry