reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

collage12xw6.jpg
bluzki , koszula , sweterek i buty
collage2vz9.jpg

dla emilki kurteczka ,bluzka i sweterek

collage3am2.jpg

kurtka dla mauricea z h&m i dla emilki sweterk ocieplany tez z h&m

collage4ti2.jpg

bluzeczki z H&M dla emilki , sweterek i dresik dla malej

collage8lx4.jpg

a teraz zakupki z polski

kurtki dla mnie , emilki i mauricea

collage5aw5.jpg

plaszcz brazowy dla mnie ma tez kaptur odpinany

collage6or1.jpg

dzinsy dla mnie

collage9zp2.jpg

maz tez sie na cos zalapal koszula i bluza

collage7hh5.jpg

ja jeszcze sobie kupilam kamizelke ( slicznie wyglada na bialej bluzce) i 3 bluzki

collage11bj5.jpg

wyladowalam tez na ciuchach i to wyrwalam

collage10pk1.jpg

to tyle moje mile panie

dziekuje za uwage

a to juz nowe
czapka z szalikiem dla malej , koszulka nocna dla mnie i kozaczki tez dla mnie

reklama
Do góry