reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Remeny nie martw się tymi akcentami chłopięcymi ja mam tez trochę ciuszków po Oskarku typowo chłopięcych
miedzy innymi granatowe spodenki z autkiem  ale jak do tego ubierzesz różowy sweterek to też pięknie bedzie!!!

reklama
A te butki króliczki dostałam od koleżanki, podobnie jak większość prezentowanych ciuszków :) Fajna koleżanka, nie?

Remeny ślodziutkie to wszystko, a te buciki ::)

No i widze, ze już prawie wszystkie macie już kosmetyki i inne drobiazgi. No a ja dzisiaj przez przypadek znalazłam cążki i specjalne nożyczki do paznokci - zresztą takie jak wy macie ;)

Antares widzę, że na wirtulane zakupy to już wyruszasz. ;)
No a ja za chwilkę lecę z tatusiem do sklepiku po aparacik :laugh:. Tylko mnie mój ślubny uswiadomil, ze dzisiaj to zdjątek raczej nie bedzie bo przecież bedę musiała najpierw kupić a potem naladowac baterie. :( No i poniedziałek tez odpada bo Mati zostake w domku bo idziemy rwać zęby do dentysty. No ale przed środą zdążę, choćby nie wiem co ;) ;D

To i tak masz fajnie Karola7, bo mi mąż najpeirw obiecał aparat a potem wybił z głowy :( :( :(
ale może koleżka mi pożyczy tak,i co marnej jakości zdjęcia robi, ale zawsze to lepsze niz nic ;)

reklama
Jak zwykle rzeczy dla maluszkow przesliczne. Wszystko takie slodziutkie i kochane. Z podyplomowki juz sie spowiadam :-)
Skonczylam filologie polska (i to z niej sie jeszcze nie obronilam). A podyplomowo rzeczywiscie kierunek zwiazany z reklama, PiaRem i promocja polityczna. Podyplomowke mozna zaczynam na piatym roku (najwczesniej), lub po otrzymaniu dyplomu. Ja zaczelam na piatym i skonczyla razem oba kierunki.
Dyplomik ukonczenia dostalam, ale... jesli chce, zeby on cokolwiek dla kogokolwiek znaczyl, to musze i tak zostac magistrem. Mam paierek, ale i tak czekam na drugi :-)
A dalo sie tak, bo wiedza doskonale, ze i tak ewentualny pracodawca bedzie zwracal uwage , na co chce ;-) A nie na kolejnosc. Nasz rektor do spraw ksztalcenia, zezwolil im na takie numery... :-)

Do góry