Karolla pisze:A ja swoją pracę napisałam w 2 tyg, zebrałam wcześniej materiały i musiałam wziąsć sie za przysłowiowy pysk
by ją oddać w terminie wiec usiadłam na 4 literach i po 6-7 godzin dziennie przy kompie pisałam i pisałam
temat miałam fajowy bo sama sobie wybrałam ... "Sytuacja społeczno-polityczna kobiet w krajach muzułmańskich"
ja miałam podobnie - wszystkie materiały pozbierane, konspekty porobione tylko sie zabrac nie mogłam ale z ato jak sie wzięłam to ........ ło............. ;D temat - Modus operandi sprawców zabójstw na tle seksualnym olice:
ja wczoraj porobiłam zdjecia moich skarbów dla Antosi :0 nabytych i zdobycznych jutro postaram się wrzucić na bb - znaczy sei pochwalić A dzisiaj nabyłam drbiazgi pod tytułem - nożyczki, szczoteczka do czesania, myjka, termometr do wanienki i .... dwa aniołki na choinkę (nie mogłam sie oprzeć).
No i oczywiscie najwazniejsze - kilka ubranek dla mojego Króliczka. które zostały wystawione do sprzedaży przez Theo I tutaj - chciałabym nadać Theo tytuł super sprzedawcy ;D