reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

no to super...... Kira ze masz taka mozliwosc.... jak pracka napisalna to wykorzystaj okres stanu blogoslawionego i bron bron mgr nikt Ciebie nie edzie stresowal :-)

reklama
Kira, szczerze mówiąc nie słyszałam jeszcze o takim przypadku, by ktoś nie obronił swej pracy. Jeśli masz już gotową i bez zastrzeżeń promotora, to sama obrona jest już tylko formalnością.
Zrobisz jak uważasz, ale lepiej mieć to juz za sobą niż odkładać w nieskończoność. A teraz tyle kciuków by za Ciebie było ściskanych, tyle pozytywnych wibracji z całej Polski przesyłanych, że lepszego momentu chyba nie będzie ;)

Z tą obroną to jest tak. Ja musiałam obronić licencjat żeby kontynuować na magisterskich. Obronę miałam w październiku i strasznie denerwowałam . Według mnie jak można to przełożyć na inny czas to bym tak zrobiła. Po co dodatkowo stresowć się w ciąży.

Ja mam obronę mgr chyba w czerwcu bo teraz nie chodzę na seminarium więc nie wiem dokładnie. Ale jeszcze muszę poprawić I rozdział pracy i wypieścić 2 oraz napisać 3 i tu jest problem bo nie moge przy kompie zbyt długo siedzieć a i uboga w literaturę jestem bo to co mnie interesuje to można korzystać na miejscu a ja ciągle leżę i praktycznie nie ruszam sie z domu :( mój promotor powiedział żebym pisała w swoim tępie i najwyzej obronię się we wrześniu, tylko czy ja po urodzeniu synka bedę miała głowę do biegania po bibliotece i pisanie pracy :( Boshe co robić???

JA bym chętnie Ci pomogła - nawet w pisaniu - tylko pwnie nie mam bladego pojecia o tym co piszesz ;)

Nie martw sie na zapas Rybcia. Dasz rade - wsyztkie sie uporamy ze swoimi sparwami, któe w tej chwili wydają sie niemozliwe do ogarnięcia. Ja przestałam sie zastanawiać nad pracą, nad tym co sie ze mna stanie za pół roku itd.Jak mówi mój Tygrys - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i w efekcie często sparwy sie ukłądają, nie dosć, zę po naszej mysli to jeszcze lepiej :) Tak wiec - cieszmy sie stanem błogosławionym ile sie da :)

Ha! Kiedyś z koleżanką dorabiałyśmy sobie pisząc studentkom zaocznym prace, głównie zaliczeniowe ale trafiły się dwie licencjackie. Pisałyśmy nie mając bladego pojęcia o czym piszemy a czwórkę i piątkę dostałyśmy za nie ;D ;D ;D Do tej pory jeszcze nikt nas nie zamknął za to więc chyba możemy się z tego cieszyć :laugh: :laugh: :laugh:

:)
Dynia niezły pomysł na zarobek całkiem,całkiem ;) ;) ;)
Dziewczyny,ktoś już udowodnił,ze im węcej zajęć , tym lepsza organizacja czasu.Na pewno dacie (damy) sobię rade ze wszystkimi obowiązkami.Spoko i luz ;)

reklama
Do góry