reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

o nieeeee, ja tego nie powierzę mężowi :) to przede wszystkim ja będę obsługiwać ten wózek i to ja dokonam zakupu :) a w przesądy nie wierzę i nie lubię załatwiać wszystkiego na ostatnią chwilę ;)

reklama
Ja też nie chcę aby to meżuś wybierał wózek, zresztą jak byliśmy w sklepie to
powiedział mi, że to ja muszę dokonać wyboru bo to przede wszystkim ja bede
nim jeździła ha ha nie wie co go czeka ;D także ja w grudniu wybieram sie po wózeczek
no może pod koniec grudnia po świętach!!

Myfa a my na to mówimy bazar( bo masz na mysli ten przy Novej?, a nie przy Unii Lubelskiej, prawda?). Dzięki poszłabym tam nawet dzisiaj, ale Matuś sie rozchorował :( więc do pracy siedze w domkui go kuruję, a kończę o 16 więc potem pędęm do malego. Ale może w przyszłym tygodniu uda mi sie wyrwać. Skorzystam na 100%. Wiesz nawet bym nie wpadła na to, żeby na bazarku szukać ubrań dla ciężarówek.

Spodenki super ja mam 2 pary z takim ściągaczem ale z materiału - kiedyś wrzucę zdjecie ale na razie mam bałagan w domu (malowanie) więc zrobię to już po i od razu zdjecie brzunia wrzucę ;D ;D

Co do ceny takich spodni - to w Kaphalu w W-wie kosztują 140 zł.

Rybka ja w Galeri Mokotów w Kaphalu (chyba, w każdym razie za Empikiem pod koniec alejki) widziałam takie jeansy za 89 zł w kąciku dla ciężarnych(pod sam koniec sierpnia). Nic innego poza tymi spodniami nie bylo, no tylko super ciuszki dla dzidziusiów

dziewczyny te spodnie z guma są świetne,mam jedne takie w kolorze ciemnej zieleni a drugie jaki kupiłam to dzinsy z wysokim stanem ,ale jakoś wole te materiałowe,naprawde polecam .buziaki dla was

reklama
czesc kobitki,ja pracuje w Chicco wiec z wózkami jestem na bierzaca,i juz wybrałam wozek dla siebie -bedzie to C1 trio,czyli spacerówka ,wozek głeboki i fotelik samochodowy ktory jest w zestawie.Bardzo mi sie on podoba i wiem ,ze jest swietnym wozkiem!Zero reklamacji na ten wozek!!!!A co do nowinek to mamy informacje ,ze w pazdzierniku pojawia sie nowe modele wozkow,a jak narazie zapraszam po wozki dwufunkcyjne czyli spacerówka+wozek głeboki do nas ktore sa w cenie 999zł a były po1439
pozdrawiam basia

Do góry