reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

karola7 ja tez byla w szoku ze tam moga byc ciazowe rzeczy, ale wiesz to w pawilonach z ciuchami.... do warszawskich sklepow sie nawet nie zamierzam fatygowac....chociaz jedna pare materialowych spodni na gumie fajnej mam z materialu i kupilam je w wawie za 80 zl no ale to u mnie na tarchominie bylo....ech...

reklama
A ja wygrzebalam u babci w szafce dwa calkiem znosne kawalki materialu i zabieram sie dzisiaj do szycia :-)
Jak wyjdzie cokolwiek, to sie pochwale :-)

dzieki dziewczyny :-)
Kira25 super sprawa gdybym miala w epszym stanie maszyne tez bym zaczela szyc chociaz jeszcze nic nie wiadomo bo tesciowa ma sprawna maszyne :-)

za to moj maz prasuje koszule lepiej niz ja....w sumie on to perfekcjonista hahaha ale coz w szkole oficerskiej czegos sie nauczyl ;-)
ja pomimo tego ze ladnie wyszywalam w szkole teraz zszywam na okretke.... ech wstyd sie przyznac...

a propos zakupów to właśnie jedziemy kupić lodówkę ... okazało się że lodówka którą dostalismy od ciotki jest bardzo fajna ale nie działa... :) dobra, lecę fruuuuuuuuuuu :p

Misia, my tez jestesmy na etapie kupowania lodowki :-) Ale jakos slabo sie do tego zbieramy. Pewnie mamy za mala motywacje. Nasza jeszcze dziala, ale straaaaasznie duzo prady zzera.
Jak kupicie, to sie pochwal koniecznie. Moze nas ponaglisz.
Udanych zakupow

no to dolaczam sie do grona bezlodowkowcow ;-) my tez musimy kupic narazie ogladamy, najbardziej opdobaja mi sie te z drzwiami podwojnymi...ale nie wiem czy warto do kuchni w bloku.....
udanch zakupów Misqu, daj znac co wybraliscie :-)

Myfa mnie sie one tez podobaja, ale.... musialabym ja chyba trzymac na balkonie :-) Mam waska kuchnie i debilne miejsce na lodowke (pod sciana nie da sie jej ustawic niezaleznie od rodzaju mebli, przy poprzednich tez sie nie dalo).... stoi kolo okna wydatnie zaslaniajac jego wieksza czesc

reklama
no własnie uroki naszych malych kuchni..... dlatego u mnie to skonczy sie na ogladaniu tylko a kupimy mniejsza...

Do góry