reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Trzeba sie zalogować i w ciągu 14 dni przysyłają Ci aktywacyjny kod bo bez pełnej
aktywacji ludzie nie chcą sprzedawać wiec w sumie kupowac można po aktywacji
chyba ze sprzedający zgodzi sie by bez aktywacji konta sprzedac towar!!
Po kazdym zakupie, gdy otrzymasz paczkę możesz wystawić komentarz i wtedy ty tez dostaniesz komentarz
najlepiej kupowac od ludzi ktorzy mają dużo pozytywnych komentarzy - super sprzedawcy tak to sie nazywa
Aha ja płace zawsze przelewem na konto jest ryzyko bo placisz i czekasz na towar ale mi sie nie zdarzył jeszcze nikt
nieuczciwy (póki co) po tranzakcji dostaniesz maila z informacją co i jak z przesyłką
ile muszisz doliczyc itp!!
Pobaw sie troche tym to nic trudnego!!
Powodzenia!!

reklama
Ja tak sie domyślam, z enic trudnego ale mam w sumie trochę stracha - że włąśnie poślę kase i nie dostanę tego za co zapłąciłam, albo ze będzie inaczej w rzeczywistości wyglądało, bedzie gorszej jakości czy coś ... ja już taki cykor jestem.Ale z drugiej strony duzo osób korzysta z Allegro i jakoś to funkcjonuje :) pewnie nadejdzie taka chwila ,że sie skuszę :) a mozna sobie tam wejść bez konta i pooglądać?

no pewnie wchodzisz na www.allegro.pl wybierasz dział i ogladasz logowanie jest potrzebne w momencie gdy chcesz kupic
ja rozumiem Twoje obawy bo mialam takie same ale np. mam juz swoich sprzedawcow i od nich biore dużo rzeczy w przeciągu 2-3 dni mam to
w domku a ceny sa dużo niższe niz w sklepach, np.kupuje szampon l'oreal profesjonalny do włosów u fryzjera kosztuje 34zł za 250ml a na allegro
kupuje za 46zł - 1500ml mam go już 4 miesiace i jest rewelacyjny!! Naprawde warto dużo fajnych rzeczy można tam kupic!!

Antares ludziom zależy na tym by dalej sprzedawać na allegro, więc można zaufać tym którzy mają duuużo pozytywnych komentarzy :) mi raz się taka wpadka zdarzyła, ale właśnie dlatego że nie popatrzyłam na kilkanaście negatywów :) sama też sprzedaję na allegro i preferuję przedpłatę na konto i ludzie mi ufają :)

Ja dzisiaj odwiedziłam z siostrą kilka sklepów z wózkami,ach śliczne były!! Najprawdopodobniej kupie wózek firmy tako,kosztuje 800zł,duże pompowane koła w miare lekki.......

U mnie sprawdził sie wózek Polaka sprint. Ma duże kółka pompowane, ładnie sie składa, raczka jest przod-tył, połeczka na picie ( ja trzymam na niej przeważnie smoczek zaposowy sliniek i komórke) i jest dobrze wyprofilowany. Mamy ogrodnictwo wiec czasami trzeba jechac na poorany ogród i sie sprawdza. A zapomniałam, byliśmy z wozkiemw górach jeżdziliśmy po wertepach, wysokich trawach, i lasach. Wózek wytrzymał mały też ( bo go nie wyczesło) i oby tak dalej. W sumie co sie matrwic ma 2 lata gwarancji pewnie jak wszystkie inne.

nie pamietam dokładnie ale 850 chyba ... musiałabym znalesc rachunek, maz kupował jak byłam w szpitalu, nie był zbyt drogi jak porównywaliśmy z innymi patrzac na wyposarzenie, wyglad czy wygode, jedka trzeba pojezdzic bo w centrum był ponad 1000 zł My kupilismy w hurtowni wiec był tańszy.

No to rzeczywiście przystępna cena .Ja chciałabym kupić wózek do 1000zł.Zależy mi też na tym ,żeby był solidny i funkcjonalny,ale tak na prawde nie wiem czym powinnam sie kierować w wyborze.Napiszcie prosze jakie cechy powinien posiadać dobry wózek. :)

reklama
Mysmy mieli nie kupować bo jest stary wózek po Matim, ale zaczynam się zastanawiać nad kupnem jakiegoś wózeczka z komisu, albo allegro. Ceny są rewelacyjne za 300 mozna kupic super wózeczek i wcale nie zniszczony. Rozejrzyjcie się po komisach po może sie trafic jakaś super okazja

Do góry