reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Trzeba sie zalogować i w ciągu 14 dni przysyłają Ci aktywacyjny kod bo bez pełnej
aktywacji ludzie nie chcą sprzedawać wiec w sumie kupowac można po aktywacji
chyba ze sprzedający zgodzi sie by bez aktywacji konta sprzedac towar!!
Po kazdym zakupie, gdy otrzymasz paczkę możesz wystawić komentarz i wtedy ty tez dostaniesz komentarz
najlepiej kupowac od ludzi ktorzy mają dużo pozytywnych komentarzy - super sprzedawcy tak to sie nazywa
Aha ja płace zawsze przelewem na konto jest ryzyko bo placisz i czekasz na towar ale mi sie nie zdarzył jeszcze nikt
nieuczciwy (póki co) po tranzakcji dostaniesz maila z informacją co i jak z przesyłką
ile muszisz doliczyc itp!!
Pobaw sie troche tym to nic trudnego!!
Powodzenia!!

reklama
Ja tak sie domyślam, z enic trudnego ale mam w sumie trochę stracha - że włąśnie poślę kase i nie dostanę tego za co zapłąciłam, albo ze będzie inaczej w rzeczywistości wyglądało, bedzie gorszej jakości czy coś ... ja już taki cykor jestem.Ale z drugiej strony duzo osób korzysta z Allegro i jakoś to funkcjonuje :) pewnie nadejdzie taka chwila ,że sie skuszę :) a mozna sobie tam wejść bez konta i pooglądać?

no pewnie wchodzisz na www.allegro.pl wybierasz dział i ogladasz logowanie jest potrzebne w momencie gdy chcesz kupic
ja rozumiem Twoje obawy bo mialam takie same ale np. mam juz swoich sprzedawcow i od nich biore dużo rzeczy w przeciągu 2-3 dni mam to
w domku a ceny sa dużo niższe niz w sklepach, np.kupuje szampon l'oreal profesjonalny do włosów u fryzjera kosztuje 34zł za 250ml a na allegro
kupuje za 46zł - 1500ml mam go już 4 miesiace i jest rewelacyjny!! Naprawde warto dużo fajnych rzeczy można tam kupic!!

Antares ludziom zależy na tym by dalej sprzedawać na allegro, więc można zaufać tym którzy mają duuużo pozytywnych komentarzy :) mi raz się taka wpadka zdarzyła, ale właśnie dlatego że nie popatrzyłam na kilkanaście negatywów :) sama też sprzedaję na allegro i preferuję przedpłatę na konto i ludzie mi ufają :)

Ja dzisiaj odwiedziłam z siostrą kilka sklepów z wózkami,ach śliczne były!! Najprawdopodobniej kupie wózek firmy tako,kosztuje 800zł,duże pompowane koła w miare lekki.......

U mnie sprawdził sie wózek Polaka sprint. Ma duże kółka pompowane, ładnie sie składa, raczka jest przod-tył, połeczka na picie ( ja trzymam na niej przeważnie smoczek zaposowy sliniek i komórke) i jest dobrze wyprofilowany. Mamy ogrodnictwo wiec czasami trzeba jechac na poorany ogród i sie sprawdza. A zapomniałam, byliśmy z wozkiemw górach jeżdziliśmy po wertepach, wysokich trawach, i lasach. Wózek wytrzymał mały też ( bo go nie wyczesło) i oby tak dalej. W sumie co sie matrwic ma 2 lata gwarancji pewnie jak wszystkie inne.

nie pamietam dokładnie ale 850 chyba ... musiałabym znalesc rachunek, maz kupował jak byłam w szpitalu, nie był zbyt drogi jak porównywaliśmy z innymi patrzac na wyposarzenie, wyglad czy wygode, jedka trzeba pojezdzic bo w centrum był ponad 1000 zł My kupilismy w hurtowni wiec był tańszy.

No to rzeczywiście przystępna cena .Ja chciałabym kupić wózek do 1000zł.Zależy mi też na tym ,żeby był solidny i funkcjonalny,ale tak na prawde nie wiem czym powinnam sie kierować w wyborze.Napiszcie prosze jakie cechy powinien posiadać dobry wózek. :)

reklama
Mysmy mieli nie kupować bo jest stary wózek po Matim, ale zaczynam się zastanawiać nad kupnem jakiegoś wózeczka z komisu, albo allegro. Ceny są rewelacyjne za 300 mozna kupic super wózeczek i wcale nie zniszczony. Rozejrzyjcie się po komisach po może sie trafic jakaś super okazja

Do góry