reklama
Ja też nie chcę aby to meżuś wybierał wózek, zresztą jak byliśmy w sklepie to
powiedział mi, że to ja muszę dokonać wyboru bo to przede wszystkim ja bede
nim jeździła ha ha nie wie co go czeka ;D także ja w grudniu wybieram sie po wózeczek
no może pod koniec grudnia po świętach!!
powiedział mi, że to ja muszę dokonać wyboru bo to przede wszystkim ja bede
nim jeździła ha ha nie wie co go czeka ;D także ja w grudniu wybieram sie po wózeczek
no może pod koniec grudnia po świętach!!
karola7
Fanka BB :)
Myfa a my na to mówimy bazar( bo masz na mysli ten przy Novej?, a nie przy Unii Lubelskiej, prawda?). Dzięki poszłabym tam nawet dzisiaj, ale Matuś sie rozchorował więc do pracy siedze w domkui go kuruję, a kończę o 16 więc potem pędęm do malego. Ale może w przyszłym tygodniu uda mi sie wyrwać. Skorzystam na 100%. Wiesz nawet bym nie wpadła na to, żeby na bazarku szukać ubrań dla ciężarówek.
Spodenki super ja mam 2 pary z takim ściągaczem ale z materiału - kiedyś wrzucę zdjecie ale na razie mam bałagan w domu (malowanie) więc zrobię to już po i od razu zdjecie brzunia wrzucę ;D ;D
Co do ceny takich spodni - to w Kaphalu w W-wie kosztują 140 zł.
Co do ceny takich spodni - to w Kaphalu w W-wie kosztują 140 zł.
karola7
Fanka BB :)
Rybka ja w Galeri Mokotów w Kaphalu (chyba, w każdym razie za Empikiem pod koniec alejki) widziałam takie jeansy za 89 zł w kąciku dla ciężarnych(pod sam koniec sierpnia). Nic innego poza tymi spodniami nie bylo, no tylko super ciuszki dla dzidziusiów
basia i arek
Początkująca w BB
dziewczyny te spodnie z guma są świetne,mam jedne takie w kolorze ciemnej zieleni a drugie jaki kupiłam to dzinsy z wysokim stanem ,ale jakoś wole te materiałowe,naprawde polecam .buziaki dla was
reklama
basia i arek
Początkująca w BB
czesc kobitki,ja pracuje w Chicco wiec z wózkami jestem na bierzaca,i juz wybrałam wozek dla siebie -bedzie to C1 trio,czyli spacerówka ,wozek głeboki i fotelik samochodowy ktory jest w zestawie.Bardzo mi sie on podoba i wiem ,ze jest swietnym wozkiem!Zero reklamacji na ten wozek!!!!A co do nowinek to mamy informacje ,ze w pazdzierniku pojawia sie nowe modele wozkow,a jak narazie zapraszam po wozki dwufunkcyjne czyli spacerówka+wozek głeboki do nas ktore sa w cenie 999zł a były po1439
pozdrawiam basia
pozdrawiam basia
Podziel się: