reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

noi po zakupach  ale sie umeczylam podroze coraz bardziej mnie mecza samochodem.....
Karola7 chodzilo mi o targ pod zamkiem tak go nazwali ale ludzie starej daty jak zauwazylam mowia ze na gomułki....
kupilam wlasnie takie spodnie jak te ktore Ty chcialas z allegro z tym ze nie wytarte zaplacilam 70 zeta facet sposcil 5 zl mierzylam tez super ogrodniczke spodniczke dzinsowa...ekstra  wygladala na mnie ale coz 85 zl chociaz i tak mi sposcic chcial z 90 zl.... zaraz zeskanuje zdjecie tych spodni to jka chcesz mozesz tam zajrzec to stoisko z ciazowa odzierza ale  powiem Ci ze  nie domyslila bym sie gdyby nie stojace wczesniej manekiny z ogrodniczkami.... bo facet ma stoisko z dzinsami a za lada fajne  ciazowe rzeczy :-) to pawilon 26 jak sie nie myle....znajdziesz na pewno :-) doszlam do wniosku ze jedne spodnie  takie mi starcza na cala ciaze ... a za takie spodnie w Radomiu dala bym 110 zl..... (widzialam w sklepie w Warszawie zreszta tez)
pozdrowionka
a oo spodenki
my.php

my.php

reklama
Chyba się zdecyduję na allegro, ostatnio widziałam tam Quinny Freestyle 3X w naprawdę dobrym stanie za 650 zł. I naprawdę ładny...

Pewnie ze tak, my nie szukalismy w komisach ale podobno niekiedy mozna kupic jeszcze z gwarancja szczegolnie nosidełka, siodełka .

dzieki Misqu :-) ja sie ciesze ze to juz drugie spodnie w ktore sie miesci moj brzuszek hahhaa w biodrowkach nie moge chodzic po nerach wiaterek daje a chore nerki to juz tragedia...

ja już sobie zakodowałam w głowie adres komisu we Wrocławiu i zaglądnę tam w okolicach grudnia, bo teraz to mi szkoda kasy na wózek, bo po co ma stać i się kurzyć :) ale jak już wcześniej pisałam, firmowe wózeczki w bardzo dobrym stanie od 150 do 650 zł można zdobyć ;)

oj to prawda, ja chyba sobie do jednych biodróweczek doszyję taką gumkę na cały brzuszek, bo jednak co jesień i zima to brrrrrr ;) tylko muszę poszukać takiej gumeczki :D

reklama
Ja słyszałam taki przesąd ze wozków nie kupuje sie przed porodem i tez nie kupiliśmy chociaz nawet nie wiem o co chodzi z tym przesądem Ale wolałam dmuchac na zimne. JAk maluch sie urodził maz pojechał szybko kupic aby był w domu jak wroce ze szpitala.

Do góry