reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

noi po zakupach  ale sie umeczylam podroze coraz bardziej mnie mecza samochodem.....
Karola7 chodzilo mi o targ pod zamkiem tak go nazwali ale ludzie starej daty jak zauwazylam mowia ze na gomułki....
kupilam wlasnie takie spodnie jak te ktore Ty chcialas z allegro z tym ze nie wytarte zaplacilam 70 zeta facet sposcil 5 zl mierzylam tez super ogrodniczke spodniczke dzinsowa...ekstra  wygladala na mnie ale coz 85 zl chociaz i tak mi sposcic chcial z 90 zl.... zaraz zeskanuje zdjecie tych spodni to jka chcesz mozesz tam zajrzec to stoisko z ciazowa odzierza ale  powiem Ci ze  nie domyslila bym sie gdyby nie stojace wczesniej manekiny z ogrodniczkami.... bo facet ma stoisko z dzinsami a za lada fajne  ciazowe rzeczy :-) to pawilon 26 jak sie nie myle....znajdziesz na pewno :-) doszlam do wniosku ze jedne spodnie  takie mi starcza na cala ciaze ... a za takie spodnie w Radomiu dala bym 110 zl..... (widzialam w sklepie w Warszawie zreszta tez)
pozdrowionka
a oo spodenki
my.php

my.php

reklama
Chyba się zdecyduję na allegro, ostatnio widziałam tam Quinny Freestyle 3X w naprawdę dobrym stanie za 650 zł. I naprawdę ładny...

Pewnie ze tak, my nie szukalismy w komisach ale podobno niekiedy mozna kupic jeszcze z gwarancja szczegolnie nosidełka, siodełka .

dzieki Misqu :-) ja sie ciesze ze to juz drugie spodnie w ktore sie miesci moj brzuszek hahhaa w biodrowkach nie moge chodzic po nerach wiaterek daje a chore nerki to juz tragedia...

ja już sobie zakodowałam w głowie adres komisu we Wrocławiu i zaglądnę tam w okolicach grudnia, bo teraz to mi szkoda kasy na wózek, bo po co ma stać i się kurzyć :) ale jak już wcześniej pisałam, firmowe wózeczki w bardzo dobrym stanie od 150 do 650 zł można zdobyć ;)

oj to prawda, ja chyba sobie do jednych biodróweczek doszyję taką gumkę na cały brzuszek, bo jednak co jesień i zima to brrrrrr ;) tylko muszę poszukać takiej gumeczki :D

reklama
Ja słyszałam taki przesąd ze wozków nie kupuje sie przed porodem i tez nie kupiliśmy chociaz nawet nie wiem o co chodzi z tym przesądem Ale wolałam dmuchac na zimne. JAk maluch sie urodził maz pojechał szybko kupic aby był w domu jak wroce ze szpitala.

Do góry