reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karolina, ale mi argument za wczesniejszym zakupem lozeczka podsunelas !!!!! Super, moze teraz uda mi sie namowic mojego chlopa na kupienie jeszcze w tym roku :-)
A Myfie w tylek za te pyzy!!!!!!

reklama
Karolla, chyba jakieś super ekstra masz to łóżeczko :) Moje z szufladą (120 x 60) kosztowało 299 zł + materac 211 zł. Bo są tez materace za 80 zł i podobno tez dobre. :D

dziekuje Karolla ceny powalajace.....chyba bede jedyna z lozeczkiem turystycznym......poniewaz jestesmy rodzinka podroznicza haha do rodzicow czesto jedzimy wiec takie sprawdzi sie pewnie najlepiej u nas noi znajoma mi mowila ze lozeczko to mala oaza spokoju dla maluszka zasnie zawsze w swoim....spokojne a nie w pieleszach u cicoci ;-)

My mamy jeszcze ciuszki po naszym pierwszym sloneczku ,dlatego tylko ostatnio pokupowalam pare rzeczy w rozu dla naszej ksiezniczki ,bo po Maurice mam niebieskkie,zielone, zolte, ale nie rozowe , a przeciez musi byc widac , ze to dziewczynka

Uwielbiam na ten wątek zaglądać :) Wszystko malutkie jest takie śliczne, oprócz policzków, które im większe tym lepsze, przynajmniej jest się do czego poprzytulać  :laugh: :laugh: :laugh:
Kira Jakiś czas temu pytałam czy masz dla Emilki oddzielną szafę, teraz to już powinnam zapytać o garderobę ;D ;D ;D Ale ciuszki śliczne, szczególnie te zieloności, choruję ostatnio na nie strasznie :)
Blond a w jakim wieku pierwszy dzieciaczek??

Karolina7 no właśnie ja jeszcze nie mam łóżeczka ani komody napisałam tylko jaka mi sie podoba tylko te ceny
sa powalające ale wczoraj jak oglądałam mebelki to sa włoskie Pali i łóżeczko 2200zł kosztuje ha ha to
jest przegięcie, zastanawiam sie nad łóżeczkiem firmy klupś Radek VII białe dużo tańsze tylko nie wiem jaką komode
do kompletu dobrac a chciałabym miec ładny zestaw!!  ;)

reklama
Myfa łóżeczko turystyczne ma jedną wadę. Ma tylko jeden poziom - na samym dole. Jak male jest jeszcze maleńkie to trudno sie schylac, szczególnie mamie jak wszystko boli po porodzie. My tez podróżowalismy z matim. Matuś urodził sie w Lublinie, jak mial niecałe 4 miesiace to przeprowadzka do warszawy a potem wycieczki do rodzicow przynajmniej raz w miesiącu. Jak jexdzilismy do rodzicow to matus spał w wózku, a jak podrósł to mial na podlodze ukladane materacyki i tez bylo OK. Przemyśl to łóżeczko turystyczne, bo sie bedziesz meczyc przez pierwsze pół roku.

Do góry