reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Czesc :laugh:
Mozecie moze mi cos powiedziec o wozkach firmy TAKO???
Jeszcze nie wybralam rodzaju zastanawiam sie nad Natalia.
Moze ktorys mamusia go ma???

reklama
Czesc Elewina,ja dostalam od siostry wózek tako city voyager,ale gdzies na forum ktos wypowiadal sie niezbyt korzystnie
na temat wozkow tej firmy.....sama nie wiem sprawdze dopiero za kilka miesiecy :)

A u mnie, o ile stan łóżeczka będzie w miarę,będzie łóżeczko przechodnie-rodzinne.Trzeba będzie dokupic tylko materacyk.A jak nie...to kolejny wydatek. ;)

A mnie odpadl dzisiaj jeden gruby zakup :-) I kilka mniejszych :-) Dostalam wozek!!!!!!!! Moze nie jest taki wymarzony, ale jest bardzo ok. Mnie sie podoba i nie mam zamiaru szukac juz nic innego. W sobote go odbieram, to zrobie zdjecia i sie pochwale :-)
Dostalam tez mate edukacyjna (mam juz w domku) i sliczny rozowy spiworek-kocyk, kilka rzeczy z wyposazenia lozeczka i troche ciuszkow:-)
I jestem happy :-) Mate juz mam w domku, ale jestem padnieta, wiec zdjecia zrobie jutro :-) Mata jest nowiutka, nigdy nieuzywana. Wozek jak nowy, bo uzywany tylko kilka razy. O powodach nieuzywania tego wszystkiego darczynca dziwnie milczal, wiec nie pytalam .....

Kira wózek to bardzo dużo ;-) ja kurcze dostałam prawie wszystko. Więc mogę się skupić teraz na drobiazgach.

Ja właśnie przymierzam sie do kupna wózka firmy TAKO w grudniu,na razie oprócz tego ze jest ciężki
to nic złego o nim nie słyszałam......

co do TAKO to widzę że cieszy się dużą popularnością, przynajmniej w moich stronach :)

a ja mam pytanko na temat wózków CHICCO... ::) czy któraś z was coś więcej o nich wie??? :D

:)
Fakt,moja szwagierka,która prawie zawodowo nianczy dziedzi,doradza,zeby zwrócić uwagę na wózek i wybierać w miarę możliwości jak najlepszy,bo potem traeba go wnosić , znosić , pchać po super "równych" ;) chodnikach itp,itd.I chyba będzie musiała naszykować się na małą wycieczkę w celu zakupienia wózeczka ;)
Kira jak już go masz i ci odpowiada to super

odradzam wozek chicco ten z duzymi kolami sztywny i niestety nawet kolo porafi odleciec....
my jutro chyba jedziemy kupic naszego roana marita jest u nas w promocji za 999 zl spacerowka, gondola - jedna z najwiekszych i najwygodniejszych, plus fotelik.....
Tako ma znajoima i nazeka ze mala ma 3 miesiace i juz nie mies ci sie prawie w gondolce :-( poza tym bardzo ciezki...i niski dla wysokich nie zabradzo dobry..... mi w roanie podoba sie ze jest wygodny dla malucha i co wazne amortyzacje ma dobra nie jest sztywny i mozna maluszka nawe pobujac.....

reklama
:)Myfa a jak twoj wozek wyglada ,albo gdzie mozna go znalezc , bo u nas to co prawda juz drugi dzidzius ,ale problem ten sam jaki wozek

Do góry