reklama
A mnie odpadl dzisiaj jeden gruby zakup :-) I kilka mniejszych :-) Dostalam wozek!!!!!!!! Moze nie jest taki wymarzony, ale jest bardzo ok. Mnie sie podoba i nie mam zamiaru szukac juz nic innego. W sobote go odbieram, to zrobie zdjecia i sie pochwale :-)
Dostalam tez mate edukacyjna (mam juz w domku) i sliczny rozowy spiworek-kocyk, kilka rzeczy z wyposazenia lozeczka i troche ciuszkow:-)
I jestem happy :-) Mate juz mam w domku, ale jestem padnieta, wiec zdjecia zrobie jutro :-) Mata jest nowiutka, nigdy nieuzywana. Wozek jak nowy, bo uzywany tylko kilka razy. O powodach nieuzywania tego wszystkiego darczynca dziwnie milczal, wiec nie pytalam .....
Dostalam tez mate edukacyjna (mam juz w domku) i sliczny rozowy spiworek-kocyk, kilka rzeczy z wyposazenia lozeczka i troche ciuszkow:-)
I jestem happy :-) Mate juz mam w domku, ale jestem padnieta, wiec zdjecia zrobie jutro :-) Mata jest nowiutka, nigdy nieuzywana. Wozek jak nowy, bo uzywany tylko kilka razy. O powodach nieuzywania tego wszystkiego darczynca dziwnie milczal, wiec nie pytalam .....
Fakt,moja szwagierka,która prawie zawodowo nianczy dziedzi,doradza,zeby zwrócić uwagę na wózek i wybierać w miarę możliwości jak najlepszy,bo potem traeba go wnosić , znosić , pchać po super "równych" chodnikach itp,itd.I chyba będzie musiała naszykować się na małą wycieczkę w celu zakupienia wózeczka
Kira jak już go masz i ci odpowiada to super
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
odradzam wozek chicco ten z duzymi kolami sztywny i niestety nawet kolo porafi odleciec....
my jutro chyba jedziemy kupic naszego roana marita jest u nas w promocji za 999 zl spacerowka, gondola - jedna z najwiekszych i najwygodniejszych, plus fotelik.....
Tako ma znajoima i nazeka ze mala ma 3 miesiace i juz nie mies ci sie prawie w gondolce :-( poza tym bardzo ciezki...i niski dla wysokich nie zabradzo dobry..... mi w roanie podoba sie ze jest wygodny dla malucha i co wazne amortyzacje ma dobra nie jest sztywny i mozna maluszka nawe pobujac.....
my jutro chyba jedziemy kupic naszego roana marita jest u nas w promocji za 999 zl spacerowka, gondola - jedna z najwiekszych i najwygodniejszych, plus fotelik.....
Tako ma znajoima i nazeka ze mala ma 3 miesiace i juz nie mies ci sie prawie w gondolce :-( poza tym bardzo ciezki...i niski dla wysokich nie zabradzo dobry..... mi w roanie podoba sie ze jest wygodny dla malucha i co wazne amortyzacje ma dobra nie jest sztywny i mozna maluszka nawe pobujac.....
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
Myfa a jak twoj wozek wyglada ,albo gdzie mozna go znalezc , bo u nas to co prawda juz drugi dzidzius ,ale problem ten sam jaki wozek
Podziel się: