reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Widzę Magduska ze ty juz na całego z zakupami hmm śliczne to wszystko, wczoraj patrzyłam na laktatory
i maty edukacyjne jejku superaśne ;)

reklama
No tak ty jestes szczesciara i masz juz wózeczek, a jaki kupiliście fotelik ? Ja chce Maxi Cosi Cabrio ..

Co do komody to chce kupić Vox-a meble o nazwie Hiacynt białe w Mama i Ja wczoraj
je oglądałam komoda chyba 800 zł kosztuje ale jeszcze nie wiem czy na bank ta bedzie
na stronie www.vox.pl w pokojach dziennych są meble dla dzieci wybór jest duży!!!

No to porobilam foteczki zalegle i sie pochwale, na co mialam robic miejsce :-)
w tym zestawie mam nadzieje przywiezc moja krolewne mala do domku :-)
dsc000562ro.jpg

w tym pobaraszkuje sobie w szpitalu. Nie wiem, czy widac, ale te wyszywanki wszystkie sa srebrne :-)
dsc000572mo.jpg

W tych zielonosciach pochasa sobie, jak bedzie juz troszke wieksza :-)
dsc000591iw.jpg

a to juz bluzeczki na lato
dsc000617iq.jpg

i ostatni zakup mojej mamusi :-)
dsc000648uk.jpg

Oczywiscie jest tego wiecej, ale nie wszystkiemu bede robila zdjecia :-)

No Kira w tych ciuszkach to Twoja Emilka jak prawdziwa królewna bedzie jejku słodkie to nie moge sie doczekac
az nasze skarby bedą w te ślicznosci poubierane ;)

Dziekujemy obie :-) Im wiecej tego mam, tym bardziej nie moge sie doczekac na mala wlascicielke :-) A wczorajsza posciel najpierw strasznie mnie ucieszyla, a potem poplakalam sobie, ze jeszcze ponad 3 miesiace czekania , zeby byla potrzebna...

z tymi ciuszkami to dobra metoda...ja jestem chomik typowy....zawsze mysle ze jeszcze sie przyda albo ze sie wcisne w spodnie z okresu liceum....ech teraz wiem ze czeka mnie wywalenie ponad polowy moich ciuchow....wkurzaja mnie jednak zagracenie wiec moze serducho mi nie peknie....
zmykam do fotografa, musze nowy dowod wyrobic w nowym miejscu zamieszkanka....nie ma co super okres na taka zmiene jestem pyza jak trzeba do tego kazdy wlos w inna strone ......
Karolla ile kosztuje lozeczko i szafa?

Hej Dziewczyny! Ja już mam łóżeczko! I to złożone! Moja mama (która je zresztą zasponsorowała :) tak sobie życzyła.
Teraz to już naprawdę czuję, że będę miała dziecko :) Poza tym nowe łóżeczko bardzo intesywnie "pachnie": klejem, drewnem... I to chyba dobry pomysł, aby je wcześniej złożyc choćby dlatego żeby się przewietrzyło :)

reklama
Myfa za tą pyze nie powiem Ci ile kosztuje bo dobrze wiesz że jestes lasencją jakich mało .....
Co do zdjęcia to ja mam swoje stare prawko jak miałam 17lat i bzika na odchudzanie wiec buzia chuda na maksa
policzki zapadniete chyba juz wole być pyzą ;)

Komoda ok 800zł łóżeczko 140x70 ok. 799zł mniejsze 120x60 699zł no i przewijak ok.120zł buuu :(

Do góry