reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karolla, faktycznie pisałaś ceny około:) ja właśnie mam to łóżeczko Radek VII sosna :) Fajnie wygląda! Księżyc, gwiazdki..:) Ta szuflada to też moim zdaniem fajna sprawa, choćby na pampersy.

Łózeczko stoi w sypialni i mniej więcej pasuje do reszty mebli. Szkoda, że nie mam osobnego pokoju... Co prawda był, ale...syn mojego męza po latach mieszkania ze swoją matka zdecydował się do nas wprowadzić :( Mąż zadowolony, ale ja mniej. Coż... mam do wyboru, albo wyrzucić ich obu z mieszkania i miec dużo miejsca albo się męczyć z łóżeczkiem w sypialni :)

reklama
Kochane znalazlam i juz podaje zdjecia lozeczka turystycznego to jasne kosztuje 199 zloty na allegro , a to ciemne znalazlam na niemieckim ebay za 69 euro , ale takie sa napewno w polsce tez

My komode zamowimy prawdopodobnie u stolarza. Jak sie orientowalismy, to komoda na wymiar - taka w sam raz na przewijak, z trzema szufladami, z drewna sosnowego bedzie kosztowala kolo 400 zl. Pomalowac mozna na dowolny kolor.
Mi sie szalenie podoba komódka z Ikea, taka z dokrecana poleczka, ale ile ona kosztuje, buuu...

Ja też zamówiłam u stolarza komudkę dokładnie za 400 zł i jest taka jak sobie zażyczę. Tylko na szafę to zapoluję w maju w IKEI mają być w promocji.

Karola7 teraz sa juz z dwoma poziomami lozeczka turystyczne i nawet z przewijakami :-) ja na poczatku balam sie ze jest nie stabilne ale obejrzalam i ok, nawet plozy moze miec, wibracje i inne bajery....ale ja akurat myslalam o najzwyklejszym.....

Ups. :-[ to ja już stara mama jestem, bo za czasów Matiego to takich bajerów nie bylo. też ogladaliśmy turystyczne. No to ja się już nie wypowiadam.

reklama
Tez ogladalam turystyczne, ale.... My kupimy do domu normalne drewniane i najzwyklejsze turystyczne na wakacje :-) Mam nadzieje, ze juz tak w okolicy sierpnia, wrzesnia bedzie mozna mala zapakowac i jechac na jakis czas do tescow nad morze.....

Do góry