reklama
Ja wymyslilam odwrotna wersje :-) Jest pokoik dzidzi, nasza sypialnia i dzienny. Na poczatku bedziemy spac w pokoju malej, a jak juz sie bedzie dalo, to wyniesiemy sie spowrotem do naszej sypialni, a Emilka zostanie u siebie :-)
Przyszla wczoraj moja posciel z allegro i bardzo mi nastroj poprawila :-) Slicznie kolorystycznie komponuje sie z kolorkiem scian :-)
I mama jeszcze cosik zakupila poscielowego, ale jeszcze nie widzialam. Reszte sie doszyje i bedzie ok. :-) Teraz tym bardziej nie moge sie doczekac momentu wstawienia lozeczka i ubrania go w te wszystkie cudownosci :-)
Przyszla wczoraj moja posciel z allegro i bardzo mi nastroj poprawila :-) Slicznie kolorystycznie komponuje sie z kolorkiem scian :-)
I mama jeszcze cosik zakupila poscielowego, ale jeszcze nie widzialam. Reszte sie doszyje i bedzie ok. :-) Teraz tym bardziej nie moge sie doczekac momentu wstawienia lozeczka i ubrania go w te wszystkie cudownosci :-)
Magduska
Mama 2 super chłopaków
kolejne ciuszki do kolekcji, będę w piątek u mamy to porobię tam resztę fotek bo tam całe siaty zakupów hehehe
a oprócz tego jeszcze wczoraj nakupowałam takich bzdecików jak szczotka do włosków, nożyczki, myjki, pampersy ojojojoj termosik na butelkę, podgrzewacz do butelek
karola7
Fanka BB :)
Magduska super ubranka. A ja wlasnie "przeprowadzilam " Matiego ubranka naniższe półki, żeby sam mógł je sobie brac, a dzidzi ciuszki ulożylam na górnych półkach. Na razie tylko kilka sztuk bo cała reszta u tesciów na ranczu. Ale to zwiozę dopiero pod koniec grudnia. Nie ma co już teraz sobie balaganic w szafach.
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Ja jeszcze nie mam gdzie układać tych ciuszków dlatego leżą u rodziców. Ale już niedługo będzie komoda no i też męża częściowo spakuję z szafy, może w końcu pozbędę się tych jego ciuchów sprzed 20 lat ;-) na razie powiedziałam, że popakuję w siatki hihi
Hi, hi.... my mamy swoje szafy w pokoju malej I Ostatnio chcialam male przemeblowanko w szafkach mojego chlopa zrobic. Ma tak tego malo w porownaniu ze mna, czy Emilka, ze chcialam mu to ulozyc na dwoch polkach, a nie na 5 ;-) Tak mi sie dostalo, ze wole pozbyc sie czesci mojej garderoby, niz nastepny raz wpasc na taki pomysl ;-)
A ja z moim mężem nie mam problemu jeśli chodzi o składanie rzeczy on wyznaje zasade .. po lecie wyciagamy rzeczy i te
których nie założył tego lata od razu od razu wrzuca do worka i jeszcze mnie zmusza bym swoje antyki wywaliła
szczerze to jest dobre bo nie magazynują sie tony niepotrzebnych ciuchów!! Jejku jak bym chciała już kupic łóżeczko i komode
wczoraj postanowiliśmy że kupimy wszystko za jednym zamachem czyli wózek do tego, fotelik, materac i pościel do łóżeczka
zawsze sklep udzieli rabatu tylko kasa bedzie przeogroma aż się boję ....
których nie założył tego lata od razu od razu wrzuca do worka i jeszcze mnie zmusza bym swoje antyki wywaliła
szczerze to jest dobre bo nie magazynują sie tony niepotrzebnych ciuchów!! Jejku jak bym chciała już kupic łóżeczko i komode
wczoraj postanowiliśmy że kupimy wszystko za jednym zamachem czyli wózek do tego, fotelik, materac i pościel do łóżeczka
zawsze sklep udzieli rabatu tylko kasa bedzie przeogroma aż się boję ....
Magduska
Mama 2 super chłopaków
hehe a mój ostatnio szukał jakiejś koszulki o "wielkim znaczeniu" no i na moje szczęście była w szafie gdzieś na dnie hehe. No i jak ją założył to leżałam na ziemi ze śmiechu bo za mała tu i tam hihi, ale nie dał jej wywalić. Tylko schować do siatki ;-)
reklama
Podziel się: