reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja wymyslilam odwrotna wersje :-) Jest pokoik dzidzi, nasza sypialnia i dzienny. Na poczatku bedziemy spac w pokoju malej, a jak juz sie bedzie dalo, to wyniesiemy sie spowrotem do naszej sypialni, a Emilka zostanie u siebie :-)
Przyszla wczoraj moja posciel z allegro i bardzo mi nastroj poprawila :-) Slicznie kolorystycznie komponuje sie z kolorkiem scian :-)
I mama jeszcze cosik zakupila poscielowego, ale jeszcze nie widzialam. Reszte sie doszyje i bedzie ok. :-) Teraz tym bardziej nie moge sie doczekac momentu wstawienia lozeczka i ubrania go w te wszystkie cudownosci :-)

hpim33351bz.opt.jpg

kolejne ciuszki do kolekcji, będę w piątek u mamy to porobię tam resztę fotek bo tam całe siaty zakupów hehehe
hpim33369pg.opt.jpg

a oprócz tego jeszcze wczoraj nakupowałam takich bzdecików jak szczotka do włosków, nożyczki, myjki, pampersy ojojojoj termosik na butelkę, podgrzewacz do butelek :)

Magduska super ubranka. A ja wlasnie "przeprowadzilam " Matiego ubranka naniższe półki, żeby sam mógł je sobie brac, a dzidzi ciuszki ulożylam na górnych półkach. Na razie tylko kilka sztuk bo cała reszta u tesciów na ranczu. Ale to zwiozę dopiero pod koniec grudnia. Nie ma co już teraz sobie balaganic w szafach.

Ja jeszcze nie mam gdzie układać tych ciuszków dlatego leżą u rodziców. Ale już niedługo będzie komoda no i też męża częściowo spakuję z szafy, może w końcu pozbędę się tych jego ciuchów sprzed 20 lat ;-) na razie powiedziałam, że popakuję w siatki hihi

Hi, hi.... my mamy swoje szafy w pokoju malej I Ostatnio chcialam male przemeblowanko w szafkach mojego chlopa zrobic. Ma tak tego malo w porownaniu ze mna, czy Emilka, ze chcialam mu to ulozyc na dwoch polkach, a nie na 5 ;-) Tak mi sie dostalo, ze wole pozbyc sie czesci mojej garderoby, niz nastepny raz wpasc na taki pomysl ;-)

A ja z moim mężem nie mam problemu jeśli chodzi o składanie rzeczy on wyznaje zasade .. po lecie wyciagamy rzeczy i te
których nie założył tego lata od razu od razu wrzuca do worka i jeszcze mnie zmusza bym swoje antyki wywaliła
szczerze to jest dobre bo nie magazynują sie tony niepotrzebnych ciuchów!! Jejku jak bym chciała już kupic łóżeczko i komode
wczoraj postanowiliśmy że kupimy wszystko za jednym zamachem czyli wózek do tego, fotelik, materac i pościel do łóżeczka
zawsze sklep udzieli rabatu ;) tylko kasa bedzie przeogroma :o aż się boję ....

hehe a mój ostatnio szukał jakiejś koszulki o "wielkim znaczeniu" no i na moje szczęście była w szafie gdzieś na dnie hehe. No i jak ją założył to leżałam na ziemi ze śmiechu  bo za mała tu i tam hihi, ale nie dał jej wywalić. Tylko schować do siatki ;-)

reklama
Karolla ja już to wszystko mam z wyjątkiem komody. Ale po komodę jedziemy po świętach do Ikei. Ja też już nie mogę się doczekać!!! Powiedz mi ile wydacie na komodę??

Do góry