reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja dzisiaj kupiłam Piotrusiowi - przewijak nakładany na łóżeczko, grzechotkę, szczotkę i grzebyk do włosków, obcinacze i nożyczki do paznokci i pudełko z chusteczkami pampersa ;D ;D ;D A wyszłam tylko po kocyk. którego już i tak nie było bo wykupili ;D ;D ;D A na allegro obserwuję podgrzewacze do butelek ;D

Rybka jak czytam mały Piotruś to tak mi się jakoś miło robi. Już Ci pisałam, że na moje maleństwo też znajomi mówią mały Piotruś po tatusiu, ale jakbym miała chłopaka Piotra, brata Piotra i jeszcze małego Piotrusia to by się nikt nie połapał. Ale zazdroszczę!!
Misia strasznie mi się podoba ten kombinezonik niebieski, pościel to sama mam podobną ;D ;D ;D

Jejku Kacha super są te rzeczy dla dzidzi
My wczoraj pojechaliśmy do hurtowni dzieciecej kupiłam nożyczki do pazurków dla małej,
gruszke do noska, kombinezon na 68 rozmiar, materacyk do przewijania, no i kolejny reczniczek do kąpieli !!

dscn00199nn.jpg

materacyk do przewijania
dscn00207bh.jpg

Jejku dziewczyny ale wy juz obłowione. Piekne ciuszki. Ja chyba jeszcze troszke poczekam, jakby cos to i tak kilka workow po Matim jest to tragedii nie bedzie.

reklama
Ja w sobote zrobiłam sobie porządki w szufladzie z ciuszkami, hmm mam 4 pełne szuflady kurcze chyba póki co wystarczy!!
Dziewczyny kupujecie te rożki dla dzieci ? Tak za bardzo nie wiem do czego one są ponoć usztywniają kręgosłup po porodzie
ale czy to prawda??

Do góry