reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Kira super posciel i cena fajna jak za taki komplet tylko najlepiej kupic posciel jak znasz wymiary łózeczka
bo na mniejsze kupiuje sie mniejsza koldre a na wieksze odpowiednio wymiary wieksze ta chyba jest
na łóżeczko 120 x60 po wymiarach ochraniacza wyłapałam ;)

reklama
Karolla, dzieki, ale wpadlam na to sama :-) jakos mi sie udalo, pomimo kataru, ktorym mnie, SWinko zarazilas :-)
Zestaw jest na lozeczko 120 na 60 i takie mam zamiar kupic.
Nie chce wiekszego, bo raz, ze mi sie nie bardzo zmiesci, dwa nie potrzebuje opcji przerabiania na tapczanik, bo u dzidzi w pokoiku bedzie wersalka, na ktora sie przeniesie, jak wyrosnie z lozeczka :-)

No to tylko ja taka ciemna masa jestem bo myslałam że pościel zawsze taka sama hi hi ;) teściowa mnie oświeciła
hmm ja właśnie musze pomyslec bo łóżeczko kupie 140x70 chce potem zrobic tapczanik z tego ;)

a co do katarku to kochana nikomu nie życze bleee teraz oddychac nie mam czym

Kalara super ciuszki...
Kira ja kupie posciel w podobnym kolorku jeszcze mi nie przeszla mania groszkowego ;-)
posciel extra

no dziewuszki, piękne rzeczy :) jejku, ja juz nie wytrzymam do lutego!!!

no to moje rzeczy dla synusia powoli wypełniają szafkę:

oto komplecik składający się z ochraniaczy, pościeli, baldachimka, w roli głównej misie, owieczki i chmurki:
komplet.jpg

nocniczek z barierką żeby siuśki nie wylatywały :p specjalnie dla chłopczyka:
nocnik.jpg

a tu ręczniczki z "kapturkiem":
reczniki.jpg

no i zbieranina ciuszków, troszkę sama znalazłam, troszkę dostałam i te skarpeteczki i czapusia to nowiutkie prezenciki:
ciuszki.jpg

a to mój zakup na allegro:
kombinezonik.jpg

Fajnioska pościel!!Ja mam upatrzoną w rysunkowe smoki (albo dinozaury) wąchające kwiatki i szybujace w chmurkach i w końcu muszę sprawdzić co udało mi się poutykac po szufladach przez ostatnich parę lat.Rodzice mają skelpik z tymi rzeczami,więc korzystałam z co ładniejszych okazji.Teraz czas na przegląd ;)

Na pewno uzbierało się troche pajacyków,śpioszków,super małych skarpeteczek...A jak b edzie coś fajnioskiego to spróbuję wrzucic jakieś fotki.

reklama
Misia super ten kombinezonik masz ja właśnie szukam sobie czegoś na allegro i juz nawet mam cos na oku ;)

w ogóle uwielbiam oglądać te ciuszki

Do góry