reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Antares, ja też tak robię, czekam na wszelkie możliwe datki z każdej strony. Sporo już się tego zebrało.
Kupuję pomalutku tylko rzeczy na wypis ze szpitala, mam już kocyk, body i skarpetki :)
Zamówiłam u stolarza bieliźniarkę sosnową - to będzie pierwszy mebel w pokoiku dziecka ;D już pod koniec miesiąca będzie zrobiona ;D ;D ;D
Potem kupię jakieś słodkie firaneczki na okno, żeby był już przytulny klimacik ;D

ja tez zbieram 'datki" to od siostry to od bratowej i od mamy i od teścioewej... jest już tego troszkę... :D i ppowiem szczerze ze uwielbiam się na nie patrzec... ;D sa takie slodziutkie... ::) ;D

a oto kilka rzeczy z mojej kolekcji :)
błękitny komplecik góra z polaru a spodenki ze sztruksu
ciuszek5ni.jpg

z tyłu kieszonki w tulipanki ;D
ciuszek13ca.jpg

czapeczki i skarpeteczki... :D
ciuszek20ah.jpg

bodziaki
ciuszek36dk.jpg

ciuszek42gn.jpg

ciuszek57ev.jpg

sukieneczka i koszulka razem ze krótkimi spodenkami
ciuszek69zv.jpg

:)
To teraz ja sprobuje coś wkleić.Zrobiłam porządki w mieszkanku i troszkę się uzbierało.Na niektóre rzeczy będzie musiał Dzidziolek poczekać bo są na kilkumiesiczne dziecko. ;) Z pościelą nie wytrzymałam i dzis po nią poszłam.A co...Jest ochraniacz na łóżeczko , poszewki na kołderkę i podunię i baldachim,ale to przerobi się na prześcieradełko(podzielam pogląd mojej mamy,że baldachim to najlepsze mieszkanko dla roztoczy),czym zajmie się teściowa.Podobał mi się wzorek i chyba dlatego ją wzięłam. ;)

Gosia - super ciuszki ja jutro sfotografuję ale tylko kilka ciuszków bo od szwagierki mam już 2 upchane szuflady to bym cały wątek zajęła ;D więc wrzucę kilka co dostałam i kilka co kupiłam ;D

Myfa - ja zrobiłam z obrazkiem tak:
ustawiłam sie na niego i drugim przyciskiem myszy kliknęłam na nim i weszłam we właściwości, póżniej skopiowałam adres obrazka i dalej to jak przy wstawianiu suwaczka czy zdjęć ;D

reklama
Gosiaf mam taką samą bluze z polaru tę błękitną z Wójcika ;D śliczne masz rzeczy ja chciałam wam pokazać
jakie buciki na allegro kupiłam ale coś holipa program z żaba nie działa ;)

Do góry