reklama
dynia
papla maniakalna
Antares, ja też tak robię, czekam na wszelkie możliwe datki z każdej strony. Sporo już się tego zebrało.
Kupuję pomalutku tylko rzeczy na wypis ze szpitala, mam już kocyk, body i skarpetki
Zamówiłam u stolarza bieliźniarkę sosnową - to będzie pierwszy mebel w pokoiku dziecka ;D już pod koniec miesiąca będzie zrobiona ;D ;D ;D
Potem kupię jakieś słodkie firaneczki na okno, żeby był już przytulny klimacik ;D
Kupuję pomalutku tylko rzeczy na wypis ze szpitala, mam już kocyk, body i skarpetki
Zamówiłam u stolarza bieliźniarkę sosnową - to będzie pierwszy mebel w pokoiku dziecka ;D już pod koniec miesiąca będzie zrobiona ;D ;D ;D
Potem kupię jakieś słodkie firaneczki na okno, żeby był już przytulny klimacik ;D
gosiaf
Fanka BB :)
ja tez zbieram 'datki" to od siostry to od bratowej i od mamy i od teścioewej... jest już tego troszkę... i ppowiem szczerze ze uwielbiam się na nie patrzec... ;D sa takie slodziutkie... : ;D
a oto kilka rzeczy z mojej kolekcji
błękitny komplecik góra z polaru a spodenki ze sztruksu
z tyłu kieszonki w tulipanki ;D
czapeczki i skarpeteczki...
bodziaki
sukieneczka i koszulka razem ze krótkimi spodenkami
a oto kilka rzeczy z mojej kolekcji
błękitny komplecik góra z polaru a spodenki ze sztruksu
z tyłu kieszonki w tulipanki ;D
czapeczki i skarpeteczki...
bodziaki
sukieneczka i koszulka razem ze krótkimi spodenkami
To teraz ja sprobuje coś wkleić.Zrobiłam porządki w mieszkanku i troszkę się uzbierało.Na niektóre rzeczy będzie musiał Dzidziolek poczekać bo są na kilkumiesiczne dziecko. Z pościelą nie wytrzymałam i dzis po nią poszłam.A co...Jest ochraniacz na łóżeczko , poszewki na kołderkę i podunię i baldachim,ale to przerobi się na prześcieradełko(podzielam pogląd mojej mamy,że baldachim to najlepsze mieszkanko dla roztoczy),czym zajmie się teściowa.Podobał mi się wzorek i chyba dlatego ją wzięłam.
Gosia - super ciuszki ja jutro sfotografuję ale tylko kilka ciuszków bo od szwagierki mam już 2 upchane szuflady to bym cały wątek zajęła ;D więc wrzucę kilka co dostałam i kilka co kupiłam ;D
Myfa - ja zrobiłam z obrazkiem tak:
ustawiłam sie na niego i drugim przyciskiem myszy kliknęłam na nim i weszłam we właściwości, póżniej skopiowałam adres obrazka i dalej to jak przy wstawianiu suwaczka czy zdjęć ;D
Myfa - ja zrobiłam z obrazkiem tak:
ustawiłam sie na niego i drugim przyciskiem myszy kliknęłam na nim i weszłam we właściwości, póżniej skopiowałam adres obrazka i dalej to jak przy wstawianiu suwaczka czy zdjęć ;D
reklama
Podziel się: