reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla, śliczne masz te ciuszki, teraz już mi się znowu chce mieć córeczkę bo też chcę mieć takie słodkie ciuszki. Po siostrzeńcach mężą dostaliśmy sporo ubranek, ale w większości mają bardziej męski wygląd (zestawienie kolorystyczne i wzorki w samochodziki).
Identyczne białe bolerko, też w spadku dostaliśmy :)

Moje zakupy zrobione na allegro za grosze ubranek dla dzidzi jest ponad 100 + dwa kombinezony  :laugh: :laugh: :laugh: za 100,00zł a i coś dla mnie tunika slodziutka

Klara, ale potezne zakupki. Niezle sie zaopatrzylas i to za jedym zamachem i w fajnej cenie :-)
Ja wybralam sobie posciel na allegro. Poszukam, to pokaze ktora. Ale zamowie gdzies dopiero za miesiac, bo mam teraz dol finansowy ;-(

reklama
Kira bardzo ładna :)

ja dostałam nocniczek chicco, pościel z baldachimkiem i ochraniaczem na łóżeczko od kuzyna Kuby bo on ma małego Patryczka 2 latka :) zaraz coś tu umieszczę :)

Do góry