reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karolla ja mam taki rożek i bardzo mi sie sprawdził przy Mateuszku. Był super na spacerki (tylko to było lato, wiec troszke inaczej bedzie z naszymi dzidziami), ale też w domku. Myśle, że troszke usztywnia, na pewno jest łatwiej takiego maluszka nosic w rożku niz na rekach.

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: mniej strachu dać mężowi w te wielkie dłonie taki rożek zawsze trochę usztywnia ja mam z wkładem kokosowym. :)

Hmm to ja też kupie ;) taki rożek mam poki co dwa reczniczki z kapturkiem ale tesciowa mi mowiła że dla dziecka trzeba miec co najmniej 4szt
ale mam tyle nowych reczników bez kapturka wiec uwazam że już kupować nie bede jedne i drugie przecież mogą być na dzidzi nie
ma co popadac w przesade!! ;)

Karolla masz rację. Tym bardziej, że te z kapturkiem to na długo nie wystarczą. Fakt są super wygodne, ale my używalismy też zwykłych i były OK.

Ogladalam rozki w sklepie i mialam zamiar nie kupowac 9wiekszosc wyglada jak zwykla kolderka, tyle tylko ze zapinana, a te z usztywnieniem nam sa niepotrzebne), ale okazalo sie, ze w moim szpitalu podobno wymagaja wziecia ze soba rozka ;-(
Dzisiaj sie dowiem, bo jade sie zapisac na szkole rodzenia :-)
Moge zaczac chodzic za dwa tygodnie, beda spotkania zarowno z lekarzami, polazna, jak i psychologiem etc. No i zwiedzanie oddzialu :-) Szkoda tylko, ze platne, ale jeszcze nie wiem, ile...

A ja właśnie wczoraj wróciłam z rodzinnych stron z dwoma kartonami ciuszków - różnnych różnistych :) poza tym dostaliśmy tez już kilka śpioszków i pierdołek różnych od Siostry mojego Szczęścia wieć ja sobie tak myśle, ze póki co zobacze co jeszcze uzbieram i będę kupowała przy samym koncu ciąży resztę :)

reklama
Ja na razie mam dla dzidzi 4 bodziaki i dla siebie laktator. Na resztę zakupów wybiorę się pewnie dopiero w styczniu jak mąż będzie miał troszkę więcej czasu, bo do końca roku zawalony jest pracą.

Do góry