reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Dziewczyny! W kwestii zakupów. Chcę sobie rozłożyć kupowanie tych droższych rzeczy w czasie (wózek, łóżeczko itd). O wózku sporo się już naczytałam, łóżeczko już mam upatrzone (Bartek7), ale nic nie wiem na temat laktatora :( a to też spory wydatek. Zastanawiam się nad AVENTem. Ale nie mam pojęcia czy lepiej kupić ręczny czy automatyczny. ? Może wiecie coś na ten temat ? :)

reklama
Kira25 pisze:
Karolla, a ja znalazlam te prosiaczki (byl jeszcze jeden) w jakims lumpeksie, zupelnie nowiutkie po 10 zl :-)

Kira Ty to masz szczęście do wyszukiwania takich rzeczy ja ten prosiaczkowy widziałam za kwotę 15razy wyższą
buhahaha dobrze że nie kupiłam .....

co do laktatora to moge coś powiedziec bo szwagierka używa Aventu od 5 miesiecy ma zwykły reczny
i super ściąga pokarm aha fajne są pojemniczki do mrożenia mleka w komplecie z laktatorem
naprawde czasem sie przydaje jak musimy gdzieś wyjśc a maleństwu zachce sie jeść wyciągasz, podgrzewasz
i papu gotowe :)

Dzięki Karolla! Chyba faktycznie kupię ręczny. Na pewno się przyda. Podobno 4 dni po porodzie pojawia się nadmiar pokarmu i trzeba go ściągać... Oj my biedne kobiety :)

Ja sobie właśnie ułożyłam rzeczy w szufladach Olci i cyknęłam kilka fotek
wszystkie rzeczy są w spadku po Oskarku męża chrześniaku wybrałam te najfajniejsze
poza tym mam mnóstwo kaftaników i śpioszków po nim ale szczęsciara jestem ze ktoś
ma już przede mną dzidzię a mi sie coś ostanie ;) ;D

p10270515540xw.jpg

ręczniczek nowy od dziadków słodziutki

żólty komplecik po Oskarku w dwóch odslonach
p10270515557ex.jpg

p10270515569ha.jpg

śpioszki lub pajacyki .... hmm nigdy nie wiem co jest co ;D
p10270515572mb.jpg

p10270515580xo.jpg

p10270515591xi.jpg

p10270516147jg.jpg

p10270516155ko.jpg

czapeczki malutkie ;)
p10270516003du.jpg

białe bolerko
p102705160011bb.jpg

bluza ze spodenkami
p10270516026qc.jpg

p10270516132fq.jpg

hmmm chciałabym aby te ciuszki już były używane a nie tylko oglądane ;)

Karolla znowu piekne ciuszki. Ale ta twoja Olcia bedzie ustrojona.

a teraz wyjasnienia: śpioszki to takie, gdzie na ramionkach masz zapinane szeleczki, a pajacyk jest z rekawkami. Czyli spioszki to te różowe z kotkiem, a pajacyk to ten bialy. Mam nadzieje, że wyjasniłam. :laugh: ;)

Babeczki, jak sprawa z wozkami? macie juz karoce dla Maluchow? My szukamy czegos jak najlzejszego i nie wiemy co by tu wybrac.

No prześłiczne zakupy - dziewczyneczki.

Ja też juz mam tego sporo może wybiorę któregoś dnia te fajniejsze i tu wrzucę ;D

reklama
Do góry