reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

;D tez mam takie rajtuzy wygladają jak takie dla małych dziewczynek z dwoma szwami z przodu ale potwierdzam sa mega wygodne
i w brzusio cielo!!

reklama
Karolla wcale ci się nie dziwie, że nie mogłas sie oprzeć. A co do rajstopek to mialam takie jeszcze z czasów Matiego i nie mogę ich nigdzie znaleźć :(. Może do spódniczki nie byly już dobre, ale na zime pod spodenki to by się nadały. Tylko przez te 3 przeprowadzki nie moge się doszukac części rzeczy. :(

No to dostałam kolejna przesyłke z allegro. Super pieluszki flanelowe - polecam to jest zakończona aukcja, ale maja kolejna z tymi samymi pieluszkami http://allegro.pl/show_item.php?item=64953960
No i jeszcze skarpeteczki i czapeczkę też kupiłam Matuś nie mógł sie nadziwić jakie to malutkie. Jak przyszedł tatuś to zaraz pokazywał mu te skarpetki.

Śliczne pieluszki słodkie takie!
Mężuś wczoraj wrócił z Krakowa i przywiózł ciuszki dla małej, teściowa kupiła śliczne rzeczy dla wnusi ale mam z nią dobrze ;)

Nie no, ja tak sie nie bawie!!! Ale macie piene ciuszki. Ja tez bym chciala juz kupowac, ale nie wiem co....bo nie wiem, co tam nosze za SKARB. Wiec na razie mam z 7 par uniwerslanych body:), a wczoraj w H&M kupilam granatowe skarpeteczki ( no co, granat to i dla chlopca i dziewuszki:p) i rekawiczuszki. Takie maluskie, ze szok! W paseczki, takie stonowane roz, zieleen, bez, niebsieski. latwo dobierzemy do tego skafanderek:) Oczywiscie moj maz SAM wczoraj kupil body z samochodem, bo on juz wie, ze to synus, hihihi
No i rzeczywiscie, ciuszki w H&M sa przepiekne. Po 2 listopada, jak JUZ bede wiedziala...to chyba zostaiwie tam majatek.
Ale rozczarowalt mnie tam ciuchy dla mam. Nic ciekawego. Serio. Spodnie jakies dziwne, tylko rozmiary L i XL ( jakos za duz ena mnie ) , a poza ty cos mi te spodnie z guma nie podchodza.

Asia co do ciuchów dla mam to w H&M drożyzna jest ja kupiłam tam spodnie M i tak są za duże wiec nie wiem jakie oni rozmiary szyją
i rzeczywiście nic ciekawego tam nie ma wszystko takie bez jaja! Czasem warto poaptrzec na normalne rzeczy tylko w rozmiarze L np. sweterki!!

reklama
No wlasnie...juz nie chcialam mowic, ale wszyscy wiedza jak wygladam, wiec moge sie przyznac, ze kupilam sobie spodnie...w dziale DUZE ROZMIARY:) Spodnie rozmiar 46, lomatko....za duze, ale pewnie troche je ponosze:p No ceny ladne...takie spodenki to 179,00. No ale trudno.

Do góry